Löpargrupp Göteborg-Härryda

Löpargrupp Göteborg/Härryda

Välkommen till Trailrunning Swedens löpargrupp i Göteborg/Härryda! Vi älskar att springa i skogen och upptäcka nya stigar och skogar att utforska. Spring med oss i olika fartgrupper för att vidga dina vyer i löpningen, känna gemenskap med andra löpintresserade och få tips om utrustning och traillopp. Alla är välkomna oavsett tidigare erfarenhet. Våra löppass kommer att pågå i 60-75 minuter på olika platser i vår närmiljö. Löpargruppen erbjuder 3-4 olika fartgrupper så att du kan hålla det tempo du föredrar. Observera att du behöver klara av 8 km trail på under 90 minuter för att vara med på måndagarna.

Slow trail

Liksom tidigare erbjuder vi på tisdagar en grupp för dig som vill träna i ett lugnare tempo och växla jogging med promenad.

Träningstider

Trail - måndagar 18.00 - 50 platser.

Slow trail - tisdagar 18.00 - 20 platser.

Om

Trailrunning Swedens löpargruppen ska göra det enklare att komma ut på nya löprundor och lämna din "vanliga" slinga, då vi tillsammans upptäcker närregionens stigar och leder. Som medlem i Trailrunning Swedens löpargrupper kan du även delta vid löpargruppens pass på andra orter när du är på resande fot.

Välkomna!

Här springer vi

Det handlar om nya stigar, upplevelser och gemenskap.

Precis det. Att upptäcka nya stigar, skogar och fjäll. Att upptäcka Sverige och inte minst den omgivning du har hemmavid. För många av oss blir det lätt samma stigar och motionsspår. Kanske för att det är bekvämt, att man vet vad som väntar eller för att enkelt hitta hem. Genom Trailrunning Swedens löpargrupper vill vi att du ska få upptäcka nya stigar och naturområden i närheten av din hemort. Våra guider är experter på traillöpning och att hitta nya rundor. Under en termin med oss ska du få upptäcka nya stigar - varje gång!

Kostnad och villkor

Anmälan gäller för höstterminen 2022. Priset är 995 kr (inkl moms) och kan användas för friskvårdsbidrag. Hanterar din arbetsgivare friskvårdsbidrag genom tjänsterna Epassi eller Wellnet så anmäler du dig till löpargruppen direkt via deras portal. Skicka sedan kvittens på din betalning till [email protected] Anmälan är definitiv och ej återbetalningsbar. Läs bokningsvillkoren här.

Följande ingår:

- 12 stycken välplanerade träningstillfällen
- Trailrunning Sweden tube (värde 150 kr)
- 10% rabatter på Trailrunning Swedens träningsresor och lopp.
- 15% rabatt på löparryggsäckar från USWE.
- Ta del av erbjudanden genom Trailrunning Sweden Club.

Varmt välkommen till Trailrunning Swedens löpargrupper.

Anmälan öppnar 8 juli kl 20.00

Vi är ledare i Göteborg/Härryda

Gunilla

Älskar traillöpning, upplevelselöpning och långa äventyr under alla årstider. Visst är traillöpning träning, men det är även meditation, energipåfyllning, gemenskap och glädje.

Lotta

Orienteraren som funnit ro i att inte bara tävla utan också upptäcka och njuta av naturen i form av olika träningspass, orientering, långpass, intervall vad som helst året runt, i ur och skur!

Åsa

Orienterare som älskar att springa i skogen och med hjälp av karta hitta nya fina stigar och stråk eller gärna en fin mosse!

Peter

Bergstokig äventyrare och upplevelselöpare som älskar att lufsa runt i skog och mark primärt för att upptäcka, utforska och njuta.

Nyheter om löpargrupperna

Partners till löpargrupperna

Filmklipp om löpargrupperna

#trslöpargrupper

Sommarkul vid Mollösund med löpargruppen TRS Uddevalla-Ljungskile🌞. 📷@myrunmypace #trslöpargrupper #trailrunningsweden ...

In och titta. Snart öppnar anmälan men redan nu ligger datum och platser ute för höstens härliga trailäventyr! Nya såväl som gamla godingar utlovas! Givetvis kommer klassiker som myr och backe tillbaka!!
Dela med alla ni känner, ju fler vi är, desto roligare får vi! /Ledarna #trslinköpingvretakloster
PS varför inte börja hösten med Idre Fjällmaraton? Kolla in trailrunningsweden.se för mer info!!
#trailrunningsweden #trslöpargrupper #blioslagbar #idrefjällmaraton #vholf #löpstyrka #ljungsbro #linköping #vretakloster #traillöpning #myrlöpning #tränaigrupp
...

Terminsavslutning för löpargruppen Göteborg-Härryda. Vilket intresse för traillöpning ledarna @trailbykidmark @trailpeter @trana_med_lotta @asaholmstrandollander skapat med denna grupp✨. #trslöpargrupper #trailrunningsweden ...

Upp upp upp….sen belönades vi med det här 😍☀️ Ännu en fantastisk kväll med #trsuddevallaljungskile! Bara 1 pass kvar, vart tog den här våren vägen?? 😱 #trslöpargrupper #trailrunningsweden #uswesports uswesports trailrunningswe jonna04 ...

Underbara kvällar med #trslöpargrupper ✨ #trailrunningsweden #uswe ...

Löpargrupperna njuter av kvällarna runt om i landet.😍 #trslöpargrupper #trailrunningsweden #uswe ...

Meny

X
X