Löpargrupp Göteborg-Härryda

Löpargrupp Göteborg/Härryda

Välkommen till Trailrunning Swedens löpargrupp i Göteborg/Härryda! Vi älskar att springa i skogen och upptäcka nya stigar och skogar att utforska. Spring med oss i olika fartgrupper för att vidga dina vyer i löpningen, känna gemenskap med andra löpintresserade och få tips om utrustning och traillopp. Alla är välkomna oavsett tidigare erfarenhet. Våra löppass kommer att pågå i 60-75 minuter på olika platser i vår närmiljö. Löpargruppen erbjuder 3-4 olika fartgrupper så att du kan hålla det tempo du föredrar. Observera att du behöver klara av 8 km trail på under 90 minuter för att vara med på måndagarna.

Slow trail

Liksom tidigare erbjuder vi på tisdagar en grupp för dig som vill träna i ett lugnare tempo och växla jogging med promenad. Vi tränar på samma platser som måndagsgänget.

Träningstider

Trail - måndagar 18.00 - 70 platser

Slow trail - tisdagar 18.00 - 30 platser. Samma platser som på måndagarna

Om

Trailrunning Swedens löpargruppen ska göra det enklare att komma ut på nya löprundor och lämna din "vanliga" slinga, då vi tillsammans upptäcker närregionens stigar och leder. Som medlem i Trailrunning Swedens löpargrupper kan du även delta vid löpargruppens pass på andra orter när du är på resande fot.

Välkomna!

Här springer vi

Det handlar om nya stigar, upplevelser och gemenskap.

Trött på att springa samma gamla runda på samma ställe?

Med Trailrunning Swedens löpargrupper springer vi på nya stigar varje vecka. Vi utforskar den omgivning vi har hemmavid.

Våra guider är experter på traillöpning och på att hitta de där fina överraskande rundorna. Tillsammans upptäcker vi nya områden, skogar och utsikter. Och vi har riktigt kul medan vi gör det.

Välkommen!

Kostnad och villkor

Anmälan gäller för vårterminen 2024. Priset är 995 kr (inkl 6% moms) och kan användas för friskvårdsbidrag. Hanterar din arbetsgivare friskvårdsbidrag genom tjänsten Wellnet så anmäler du dig till löpargruppen direkt via deras portal. Skicka sedan kvittens på din betalning till [email protected]. För dig som vill använda Epassi så gör du ditt köp hos oss och redovisar sedan ditt kvitto manuellt i deras tjänst. Anmälan är definitiv och ej återbetalningsbar. Läs bokningsvillkoren här.

Följande ingår:

  • 12 stycken välplanerade träningstillfällen
  • 10% rabatter på Trailrunning Swedens lopp.
  • 20% rabatt på Trailrunning Swedens specialdesignade klädkollektion.
  • 15% rabatt på löparryggsäckar från USWE.
  • 20% rabatt på trailutrustning hos Outnorth.

Varmt välkommen till Trailrunning Swedens löpargrupper.

Vi är ledare i Göteborg/Härryda

Gunilla Kidmark

Jag älskar att springa i naturen och uppleva olika årstider och väder, det ger mig glädje, lugn och ny energi. Jag tycker även mycket om att åka skidor, simma, träna crossfit och en ny favorit - triathlon! Jag springer gärna lugnt och ultralångt men visst kan det vara jättekul att springa fort i blöta myrar och mossiga backar när lusten faller på! Jag bor i Mölnlycke med man och tonåringar och är lärare till yrket men arbetar nu administrativt samt med olika uppdrag inom löpning. Jag delar med mig av min träning och försöker inspirera till ett aktivt liv genom bloggen på Trailrunning Sweden och Instagramkontot @trailbykidmark.

Lotta Saetre

Älskar all form av "snorsport". Framförallt löpning, orientering, cykling och längdskidåkning. Håller också i TRX pass 1-2 gånger i veckan. Ett prefekt komplement till övrig träning! Bor på landet i östra delarna av Härryda kommun tillsammans med min man Torbjörn och våra tonårsdöttrar. Tillsammans har vi utmanat oss på divese äventyr, numera delar vi även äventyret som TRS coacher.

Louise Wetterlundh

Jag är en före detta asfaltslöpare som sprang lite lopp och fick ont i knäna. Jag la ner löpningen men saknade det. Jag hittade tillbaka till löpningen genom korta turer i skogen när det var ljust. Genom Trailrunning Swedens löpargrupp har jag funnit ännu mer glädje i att springa i skogen och har utmanat mig själv på längre och mörkare turer på egen hand och i gemenskapen med andra i löpgruppen och i lopp. Löpningen är avkoppling för mig, det får ta den tid det tar och man kan ta med den vart man är och samtidigt se saker man inte sett om man inte sprungit en runda. Mitt mål med löpningen är att ta mig runt men jag har alltid tid att stanna när jag ser något vackert, ta en bild eller plocka en svamp därför är min Instagram full av naturbilder från turer jag gjort. Häng med oss och spring, kuta, gå på din nivå.

Sara Costa

Terränglöpning är det bästa som finns för mig och jag blir lika glad av att springa i hemmaskogen runt Delsjön eller i ett nytt spännande område. Jag har även testat ultralöpning och blev helt förälskad i det och den härliga familj-känsla som jag hittade där. Antigen det eller så var det för att man får gå i alla uppförsbackar och får fika under löpturen. Jag tycker om att planera egna äventyr, gärna flera dagar, både med löparskor på eller på cykeln. Dessa gör jag alltid med min man Johan - som gissa vad? - också är löparledare i denna TRS grupp. Jag är uppväxt i Portugal och har bott i fem olika länder, så många att en gång i tiden var jag rädd för att aldrig hitta hem igen, men det gjorde jag här i Sverige. Förutom i skogen kan du även hitta mig på TRS bloggen och instagram konto @ultra_newbie_sara

Johan Ek Weiss

Jag har alltid varit nyfiken på det mesta. Detta har bland annat lett till att jag har bott i fem olika länder (delvis samma som Sara) och utforskat mycket. Idrott har också alltid varit en stor del av mig, som tex fotboll, hockey, innebandy, peteca och självklart löpning. Terränglöpning passar dessutom perfekt för nyfikna och är klart bäst i naturen. Även om löpning i grunden kanske är en individuell idrott så är gemenskapen i grupplöpning på stigar och i ultralopp svårslagen. Hoppas att du får samma känsla när du springer med oss!

Partners

Nyheter om löpargrupperna

Filmklipp om löpargrupperna

Sista passet för måndagsgruppen denna säsong och imorgon är det avslut för tisdagsgruppen. Känns som att det inte är alls länge sedan vi bara var halvvägs in på säsongen och vips så var den plötsligt över. Ikväll blev det ett litet annorlunda pass, där vi kombinerade upplevelselöpning på magiska stigar som vanligt, men hade några extra inslag bland annat på en mosse/myr som nog kommer att kännas i ben och rumpa på några deltagare. Det var nog ingen som var besviken på att man inte fick upp flåset ikväll iaf.

Blev drygt 10 km inkl mosslöpning för min del idag efter några rekarrundor innan vi startade. 

Vill rikta ett tack, främst till alla deltagare som har sprungit med oss både måndagar och tisdagar i vår och som har spridit så mycket positiv energi! Jag har haft måndagar/tisdagar där jag kanske haft en dålig dag på jobbet och bara känt mig urlakad, men efter rundan med löpargruppen har jag kommit hem sprallig och energisk igen tack vare alla er. Så många goa skratt och leenden. Tack också till Åsa, Lotta och Gunilla! Utan er som löparcoacher hade jag aldrig fått uppleva detta. 

[fotocred: annakarinlemon_training ]

#trailrunningsweden #trslöpargrupper #trsgöteborghärryda #uswe

Sista passet för måndagsgruppen denna säsong och imorgon är det avslut för tisdagsgruppen. Känns som att det inte är alls länge sedan vi bara var halvvägs in på säsongen och vips så var den plötsligt över. Ikväll blev det ett litet annorlunda pass, där vi kombinerade upplevelselöpning på magiska stigar som vanligt, men hade några extra inslag bland annat på en mosse/myr som nog kommer att kännas i ben och rumpa på några deltagare. Det var nog ingen som var besviken på att man inte fick upp flåset ikväll iaf.Blev drygt 10 km inkl mosslöpning för min del idag efter några rekarrundor innan vi startade.Vill rikta ett tack, främst till alla deltagare som har sprungit med oss både måndagar och tisdagar i vår och som har spridit så mycket positiv energi! Jag har haft måndagar/tisdagar där jag kanske haft en dålig dag på jobbet och bara känt mig urlakad, men efter rundan med löpargruppen har jag kommit hem sprallig och energisk igen tack vare alla er. Så många goa skratt och leenden. Tack också till Åsa, Lotta och Gunilla! Utan er som löparcoacher hade jag aldrig fått uppleva detta.[fotocred: annakarinlemon_training ]


#trailrunningsweden #trslöpargrupper #trsgöteborghärryda #uswe
...

72 4
Välkommen till Trailrunning Swedens löpargrupp i Trollhättan. Häng på och upptäck den omväxlande traillöpningen som Trollhättan erbjuder! Löpargruppen ska göra det enklare att komma ut på nya löprundor och lämna din "vanliga" slinga, då vi tillsammans upptäcker närregionens stigar och leder.

Träningspassen kommer att pågå ca 70-75 minuter per tillfälle och vi kommer att dela in oss i grupper med olika fart.

Denna hösten kan vi ta max 40 deltagare pga gällande restriktioner under corona-pandemin. 

Om du är intresserad av att vara med på vårt första prova-på-pass som är gratis maila till info@aktivoresjo.se så meddelar vi dig om det finns plats. De som anmäler sig till löpargruppen har såklart förtur. 

Läs mer och anmäl dig till löpargruppen på trailrunningsweden.se 

#trstrollhättan #trailrunningsweden #trslöpargrupper

Välkommen till Trailrunning Swedens löpargrupp i Trollhättan. Häng på och upptäck den omväxlande traillöpningen som Trollhättan erbjuder! Löpargruppen ska göra det enklare att komma ut på nya löprundor och lämna din "vanliga" slinga, då vi tillsammans upptäcker närregionens stigar och leder.

Träningspassen kommer att pågå ca 70-75 minuter per tillfälle och vi kommer att dela in oss i grupper med olika fart.

Denna hösten kan vi ta max 40 deltagare pga gällande restriktioner under corona-pandemin.

Om du är intresserad av att vara med på vårt första prova-på-pass som är gratis maila till [email protected] så meddelar vi dig om det finns plats. De som anmäler sig till löpargruppen har såklart förtur.

Läs mer och anmäl dig till löpargruppen på trailrunningsweden.se

#trstrollhättan #trailrunningsweden #trslöpargrupper
...

116 1
This error message is only visible to WordPress admins
Error: There is no connected account for the user 6762970920407058.

Trailrunning Sweden AB
Hästtorget 6, 312 30 Laholm
VAT-nr SE559145416901
Email: [email protected]


Lägger till i kundvagnen

  • x
X
X