Löpargrupp Linköping - Vreta Kloster

Löpargrupp Linköping/Vreta Kloster

Välkommen till Trailrunning Swedens löpargrupp i Linköping/Vreta Kloster. Häng på och upptäck den omväxlande traillöpningen som Linköping/Vreta Kloster erbjuder! Löpargruppen ska göra det enklare att komma ut på nya löprundor och lämna din "vanliga" slinga, då vi tillsammans upptäcker närregionens stigar och leder. Som medlem i Trailrunning Swedens löpargrupper kan du även delta vid löpargruppens pass på andra orter när du är på resande fot.

Vi kommer  att dela upp gruppen efter fart och erfarenhet men rekommenderar att du klarar av att springa minst 5 km i sträck utan att stanna för att verkligen kunna njuta av passen.

NYHET! I höst satsar vi också lite extra på en SLOW TRAIL-grupp, där tempot är väldigt lugnt och sansat! Vilket kan passa dig som vill komma igång med löpningen eller i lugn och ro vill testa på att springa trail.

För att kunna delta på bästa sätt behöver du ha en reflexväst, ett par trailskor och en pannlampa

Passen pågår i ca 60-75 minuter per tillfälle. Välkommen!

Här springer vi

Det handlar om nya stigar, upplevelser och gemenskap.

Precis det. Att upptäcka nya stigar, skogar och fjäll. Att upptäcka Sverige och inte minst den omgivning du har hemmavid. För många av oss blir det lätt samma stigar och motionsspår. Kanske för att det är bekvämt, att man vet vad som väntar eller för att enkelt hitta hem. Genom Trailrunning Swedens löpargrupper vill vi att du ska få upptäcka nya stigar och naturområden i närheten av din hemort. Våra guider är experter på traillöpning och att hitta nya rundor. Under en termin med oss ska du få upptäcka nya stigar - varje gång!

Kostnad och villkor

Anmälan gäller för höstterminen 2023. Priset är 995 kr (inkl moms) och kan användas för friskvårdsbidrag. Hanterar din arbetsgivare friskvårdsbidrag genom tjänsterna Epassi eller Wellnet så anmäler du dig till löpargruppen direkt via deras portal. Skicka sedan kvittens på din betalning till [email protected] Anmälan är definitiv och ej återbetalningsbar. Läs bokningsvillkoren här.

Följande ingår:

- 12 stycken välplanerade träningstillfällen
- Trailrunning Sweden tube (värde 150 kr)
- 10% rabatter på Trailrunning Swedens lopp.
- 15% rabatt på löparryggsäckar från USWE.
- 20% rabatt på trailutrustning hos Outnorth.

Varmt välkommen till Trailrunning Swedens löpargrupper.

Coacherna berättar

Vi är ledare i Linköping/Vreta Kloster

 

Daniel Åström

Älskar traillöpning och trivs med att springa långt. Har många år av löpning bakom mig och under senare år har jag fastnat för traillöpning som koncept. Gärna på fjället och i skogen. Jag hoppas kunna inspirera andra att ta sig ut i skogen för att göra det mest naturliga, att springa. Traillöpning är så mycket mer än bara träning.

Sofia Pihlblad

Uppväxt i Södra Lapplandsfjällen letar jag mig gärna ut i skog och natur för att hitta tillbaka till mina rötter. Jag hoppas på att kunna inspirera andra att hitta glädjen i rörelse och jag är övertygad om att även om du inte strävar efter att prestera inom träningen, så kan träningen få dig att prestera och må bättre i ditt vardagsliv.

Åsa Windoff

Älskar att träna ute i naturen och att inspirera andra till att ta nya kliv framåt. Jag har mer än 10 års erfarenhet av att leda funktionella pass utomhus med både kondition och styrka. Under åren har det blivit mycket löpning både själv och ihop med andra. Nu ser jag framemot att inspirera dig till att hitta ut i skogen och leta upp nya äventyr.

Stellan Pihlblad

Glad amatör som idkar alla typer av träning. Född och uppvuxen på östgötaslätten, men har på senare år fastnat för traillöpning, gärna i fjällen. Vill visa andra att det finns utmanande och vackra platser i vårt närområde. Utbildad sjuksköterska, HLR-instruktör och diplomerad löpcoach.

Nyheter om löpargrupperna

Partners till löpargrupperna

Filmklipp om löpargrupperna

#trslöpargrupper

Nu drar höstens löpargrupper igång. 12 tillfällen med upplevelselöpning. 

Vi finns här:
BILLINGEN
BÅSTAD 
GÖTEBORG - HÄRRYDA
KUNGSBACKA
LINKÖPING - VRETA KLOSTER
NORRKÖPING
UDDEVALLA-LJUNGSKILE
TROLLHÄTTAN
STOCKHOLM SYD
STOCKHOLM NORD

#trslöpargrupper #trailrunningsweden #uswe @uswesports

Nu drar höstens löpargrupper igång. 12 tillfällen med upplevelselöpning.

Vi finns här:
BILLINGEN
BÅSTAD
GÖTEBORG - HÄRRYDA
KUNGSBACKA
LINKÖPING - VRETA KLOSTER
NORRKÖPING
UDDEVALLA-LJUNGSKILE
TROLLHÄTTAN
STOCKHOLM SYD
STOCKHOLM NORD

#trslöpargrupper #trailrunningsweden #uswe @uswesports
...

115 0
Den här vyn kommer deltagarna i Trailrunning Swedens nystartade löpargrupp möta hösten 2023. Så frågan i ämnet geografi lyder - var i landet befinner vi oss?🇸🇪🤔 #trslöpargrupper #trailrunningsweden

Den här vyn kommer deltagarna i Trailrunning Swedens nystartade löpargrupp möta hösten 2023. Så frågan i ämnet geografi lyder - var i landet befinner vi oss?🇸🇪🤔 #trslöpargrupper #trailrunningsweden ...

77 2
Med mysigt åskmuller över våra huvuden och på slutet lite lätt underbart sommarregn, så rekade Lotta och jag en runda för vår löpargrupp i eftermiddag. Lotta fick dock dra en seg farbror på stigarna, alltså jag presterar SÅ dåligt i värme. Jag flåsade som en stork och jag blir typ kolatrög i hjärnan när det är 30 grader. De där nanosekundsnabba besluten för fotisättning gick i slowmotion. 

Dagens runda innehöll även ett par tuffare partier som jag har sprungit innan med både löpargruppen och med vänner i lössnö på Idre Fjällmaras låtsaslopp i vintras och många har kommenterat att det var rätt jobbiga partier här. Det är en liten stig, som för inte länge sedan var helt obanad terräng, och som är rätt teknisk med mycket rötter mm. Sedan går det verkligen upp, ner, höger, vänster konstant, så man jobbar med hela kroppen på ett annat sätt mot för t.ex. en bred, barrpackad mountainbikestig där man avslappnat kan "rulla fram". 

Jag blev därför inte förvånad att just de partierna skickade upp min puls idag i värmen. 190 slag efter 5 km och vid 6 km sa jag till Lotta att jag inte var så social längre. 😄 Vid 7 km hade jag planer på att bli kriminell och råna första bästa glassbil på hemvägen för att lägga mig i frysskåpet. 😆🤷‍♂️ 

Sedan kom det dock två lättare skurar med fint sommarregn och det räckte för att kyla ner kroppen lite och vips blev jag piggare. Jag hade mer spring i benen efter 9 km kontra 5 km. Så go ljuvlig luft på slutet av rundan med efter regnet, underbart! 🥰

#trailrunningsweden #trslöpargrupper #trsgöteborghärryda

Med mysigt åskmuller över våra huvuden och på slutet lite lätt underbart sommarregn, så rekade Lotta och jag en runda för vår löpargrupp i eftermiddag. Lotta fick dock dra en seg farbror på stigarna, alltså jag presterar SÅ dåligt i värme. Jag flåsade som en stork och jag blir typ kolatrög i hjärnan när det är 30 grader. De där nanosekundsnabba besluten för fotisättning gick i slowmotion.Dagens runda innehöll även ett par tuffare partier som jag har sprungit innan med både löpargruppen och med vänner i lössnö på Idre Fjällmaras låtsaslopp i vintras och många har kommenterat att det var rätt jobbiga partier här. Det är en liten stig, som för inte länge sedan var helt obanad terräng, och som är rätt teknisk med mycket rötter mm. Sedan går det verkligen upp, ner, höger, vänster konstant, så man jobbar med hela kroppen på ett annat sätt mot för t.ex. en bred, barrpackad mountainbikestig där man avslappnat kan "rulla fram".Jag blev därför inte förvånad att just de partierna skickade upp min puls idag i värmen. 190 slag efter 5 km och vid 6 km sa jag till Lotta att jag inte var så social längre. 😄 Vid 7 km hade jag planer på att bli kriminell och råna första bästa glassbil på hemvägen för att lägga mig i frysskåpet. 😆🤷‍♂️Sedan kom det dock två lättare skurar med fint sommarregn och det räckte för att kyla ner kroppen lite och vips blev jag piggare. Jag hade mer spring i benen efter 9 km kontra 5 km. Så go ljuvlig luft på slutet av rundan med efter regnet, underbart! 🥰#trailrunningsweden #trslöpargrupper #trsgöteborghärryda
...

40 6
Sista passet för måndagsgruppen denna säsong och imorgon är det avslut för tisdagsgruppen. Känns som att det inte är alls länge sedan vi bara var halvvägs in på säsongen och vips så var den plötsligt över. Ikväll blev det ett litet annorlunda pass, där vi kombinerade upplevelselöpning på magiska stigar som vanligt, men hade några extra inslag bland annat på en mosse/myr som nog kommer att kännas i ben och rumpa på några deltagare. Det var nog ingen som var besviken på att man inte fick upp flåset ikväll iaf.

Blev drygt 10 km inkl mosslöpning för min del idag efter några rekarrundor innan vi startade. 

Vill rikta ett tack, främst till alla deltagare som har sprungit med oss både måndagar och tisdagar i vår och som har spridit så mycket positiv energi! Jag har haft måndagar/tisdagar där jag kanske haft en dålig dag på jobbet och bara känt mig urlakad, men efter rundan med löpargruppen har jag kommit hem sprallig och energisk igen tack vare alla er. Så många goa skratt och leenden. Tack också till Åsa, Lotta och Gunilla! Utan er som löparcoacher hade jag aldrig fått uppleva detta. 

[fotocred: annakarinlemon_training ]

#trailrunningsweden #trslöpargrupper #trsgöteborghärryda #uswe

Sista passet för måndagsgruppen denna säsong och imorgon är det avslut för tisdagsgruppen. Känns som att det inte är alls länge sedan vi bara var halvvägs in på säsongen och vips så var den plötsligt över. Ikväll blev det ett litet annorlunda pass, där vi kombinerade upplevelselöpning på magiska stigar som vanligt, men hade några extra inslag bland annat på en mosse/myr som nog kommer att kännas i ben och rumpa på några deltagare. Det var nog ingen som var besviken på att man inte fick upp flåset ikväll iaf.Blev drygt 10 km inkl mosslöpning för min del idag efter några rekarrundor innan vi startade.Vill rikta ett tack, främst till alla deltagare som har sprungit med oss både måndagar och tisdagar i vår och som har spridit så mycket positiv energi! Jag har haft måndagar/tisdagar där jag kanske haft en dålig dag på jobbet och bara känt mig urlakad, men efter rundan med löpargruppen har jag kommit hem sprallig och energisk igen tack vare alla er. Så många goa skratt och leenden. Tack också till Åsa, Lotta och Gunilla! Utan er som löparcoacher hade jag aldrig fått uppleva detta.[fotocred: annakarinlemon_training ]


#trailrunningsweden #trslöpargrupper #trsgöteborghärryda #uswe
...

72 4
X
X