Löpargrupp Linköping - Vreta Kloster

Löpargrupp Linköping/Vreta Kloster

Välkommen till Trailrunning Swedens löpargrupp i Linköping/Vreta Kloster. Häng på och upptäck den omväxlande traillöpningen som Linköping/Vreta Kloster erbjuder! Löpargruppen ska göra det enklare att komma ut på nya löprundor och lämna din "vanliga" slinga, då vi tillsammans upptäcker närregionens stigar och leder. Som medlem i Trailrunning Swedens löpargrupper kan du även delta vid löpargruppens pass på andra orter när du är på resande fot.

Vi kommer  att dela upp gruppen efter fart och erfarenhet men rekommenderar att du klarar av att springa minst 5 km i sträck utan att stanna för att verkligen kunna njuta av passen. För att kunna delta på bästa sätt behöver du ha en reflexväst, ett par trailskor och en pannlampa

Passen pågår i ca 60-75 minuter per tillfälle. Välkommen!

Här springer vi

Det handlar om nya stigar, upplevelser och gemenskap.

Precis det. Att upptäcka nya stigar, skogar och fjäll. Att upptäcka Sverige och inte minst den omgivning du har hemmavid. För många av oss blir det lätt samma stigar och motionsspår. Kanske för att det är bekvämt, att man vet vad som väntar eller för att enkelt hitta hem. Genom Trailrunning Swedens löpargrupper vill vi att du ska få upptäcka nya stigar och naturområden i närheten av din hemort. Våra guider är experter på traillöpning och att hitta nya rundor. Under en termin med oss ska du få upptäcka nya stigar - varje gång!

Kostnad och villkor

Anmälan gäller för vårterminen 2023. Priset är 995 kr (inkl moms) och kan användas för friskvårdsbidrag. Hanterar din arbetsgivare friskvårdsbidrag genom tjänsterna Epassi eller Wellnet så anmäler du dig till löpargruppen direkt via deras portal. Skicka sedan kvittens på din betalning till [email protected] Anmälan är definitiv och ej återbetalningsbar. Läs bokningsvillkoren här.

Följande ingår:

- 12 stycken välplanerade träningstillfällen
- Trailrunning Sweden tube (värde 150 kr)
- 10% rabatter på Trailrunning Swedens träningsresor och lopp.
- 15% rabatt på löparryggsäckar från USWE.
- Ta del av erbjudanden genom Trailrunning Sweden Club.

Varmt välkommen till Trailrunning Swedens löpargrupper.

Coacherna berättar

Vi är ledare i Linköping/Vreta Kloster

 

Daniel Åström

Älskar traillöpning och trivs med att springa långt. Har många år av löpning bakom mig och under senare år har jag fastnat för traillöpning som koncept. Gärna på fjället och i skogen. Jag hoppas kunna inspirera andra att ta sig ut i skogen för att göra det mest naturliga, att springa. Traillöpning är så mycket mer än bara träning.

Sofia Pihlblad

Uppväxt i Södra Lapplandsfjällen letar jag mig gärna ut i skog och natur för att hitta tillbaka till mina rötter. Jag hoppas på att kunna inspirera andra att hitta glädjen i rörelse och jag är övertygad om att även om du inte strävar efter att prestera inom träningen, så kan träningen få dig att prestera och må bättre i ditt vardagsliv.

Åsa Windoff

Älskar att träna ute i naturen och att inspirera andra till att ta nya kliv framåt. Jag har mer än 10 års erfarenhet av att leda funktionella pass utomhus med både kondition och styrka. Under åren har det blivit mycket löpning både själv och ihop med andra. Nu ser jag framemot att inspirera dig till att hitta ut i skogen och leta upp nya äventyr.

Stellan Pihlblad

Glad amatör som idkar alla typer av träning. Född och uppvuxen på östgötaslätten, men har på senare år fastnat för traillöpning, gärna i fjällen. Vill visa andra att det finns utmanande och vackra platser i vårt närområde. Utbildad sjuksköterska, HLR-instruktör och diplomerad löpcoach.

Nyheter om löpargrupperna

Partners till löpargrupperna

Filmklipp om löpargrupperna

#trslöpargrupper

En lugn runda på 8 km hemmavid för att knyta ihop träningsveckan. Nu väntar en vecka med bara nåt lugnt distanspass, sen laddar vi för Stockholm Marathon 👍🏻.#ifkskövdefik #garmin #garminfenix6xpro #strava #ultravasan90 #vasaloppet #stockholm_42195 #trailvarvet #jönköpingmarathon #ensvenskklassiker #vasaloppstrippeln #trailrunning #trailrunningsweden #billingenskovde #salmingrunning #nononsenserunning #billingen #salomonrunning #iamspecialized #saucony ...

21 km Inline skate.
Avslutar en fantastiskt rolig helg, med lite pulshöjande aktivitet.
❤️♥️❤️♥️❤️♥️❤️♥️❤️♥️♥️❤️♥️❤️♥️❤️
Vill slå ett slag för : Silver Lake camp i Bengtsfors. Otroligt vänliga och härliga människor som driver detta ställe.
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
#swedenrunners #trailrunningsweden #walk #bike #speedandpowersweden #running #runner #träning #training #älskarlöpning #lob #löpning #løb #ultra #ultrarunning #ultrarunner #trail #trailrunning #marathon #marathontraining #halvmaraton #endurance #swim #inlineskate #cycling #roadbike #goodr #run #karlstad #meridasweden
...

X
X