TRAILRUNNING SWEDENS LÖPARGRUPP

Linköping - Vreta Kloster
PlayPause
Slider

Löpargrupp Linköping/Vreta Kloster

Välkommen till Trailrunning Swedens löpargrupp i Linköping/Vreta Kloster. Häng på och upptäck den omväxlande traillöpningen som Linköping/Vreta Kloster erbjuder! Löpargruppen ska göra det enklare att komma ut på nya löprundor och lämna din "vanliga" slinga, då vi tillsammans upptäcker närregionens stigar och leder. Som medlem i Trailrunning Swedens löpargrupper kan du även delta vid löpargruppens pass på andra orter när du är på resande fot.

Träningspassen kommer att vara på onsdagar kl.18.00 fram till oktober. De fyra sista passen är på söndagar kl.13.30. Träningspassen riktar sig till alla nivåer och du behöver inte ha någon förkunskap. Om vi behöver kommer vi att dela upp gruppen efter fart och erfarenhet.  Passen pågår i ca 60-75 minuter per tillfälle. Välkommen!

Här springer vi hösten 2020

Det handlar om nya stigar, upplevelser och gemenskap.

Precis det. Att upptäcka nya stigar, skogar och fjäll. Att upptäcka Sverige och inte minst den omgivning du har hemmavid. För många av oss blir det lätt samma stigar och motionsspår. Kanske för att det är bekvämt, att man vet vad som väntar eller för att enkelt hitta hem. Genom Trailrunning Swedens löpargrupper vill vi att du ska få upptäcka nya stigar och naturområden i närheten av din hemort. Våra guider är experter på traillöpning och att hitta nya rundor. Under en termin med oss ska du få upptäcka nya stigar - varje gång!

Varmt välkommen till Trailrunning Swedens löpargrupper.

Kostnad och villkor

Anmälan gäller för höstterminen 2020. Priset är 995 kr (inkl moms) och kan användas för friskvårdsbidrag. Anmälan är definitiv och ej återbetalningsbar. Läs bokningsvillkoren här.

Följande ingår:

  • 12 stycken välplanerade träningstillfällen
  • Trailrunning Sweden tube (värde 150 kr)
  • 40% rabatt på Trailrunning Sweden träningskläder från Trimtex
  • Rabatter på träningsresor och lopp med Trailrunning Sweden samt utvalda partners

Coacherna berättar

Vi är ledare i Linköping/Vreta Kloster

 

Daniel Åström

Älskar traillöpning och trivs med att springa långt. Har många år av löpning bakom mig och under senare år har jag fastnat för traillöpning som koncept. Gärna på fjället och i skogen. Jag hoppas kunna inspirera andra att ta sig ut i skogen för att göra det mest naturliga, att springa. Traillöpning är så mycket mer än bara träning.

Sofia Philblad

Uppväxt i Södra Lapplandsfjällen letar jag mig gärna ut i skog och natur för att hitta tillbaka till mina rötter. Jag hoppas på att kunna inspirera andra att hitta glädjen i rörelse och jag är övertygad om att även om du inte strävar efter att prestera inom träningen, så kan träningen få dig att prestera och må bättre i ditt vardagsliv.

Stellan Philblad

Glad amatör som idkar alla typer av träning. Född och uppvuxen på östgötaslätten, men har på senare år fastnat för traillöpning, gärna i fjällen. Vill visa andra att det finns utmanande och vackra platser i vårt närområde. Utbildad sjuksköterska, HLR-instruktör och diplomerad löpcoach.

Här finns Trailrunning Swedens löpargrupper

TROLLHÄTTAN

BÅSTAD

GÖTEBORG - HÄRRYDA

STOCKHOLM SYD

LINKÖPING - VRETA KLOSTER

MALMÖ

HELSINGBORG - HÖGANÄS

Slider
X
X