Löpargrupp Norrköping

Löpargrupp Norrköping

Välkommen till Trailrunning Swedens löpargrupp i Norrköping. Häng på och upptäck den omväxlande traillöpningen som Norrköping erbjuder! Löpargruppen ska göra det enklare att komma ut på nya löprundor och lämna din "vanliga" slinga, då vi tillsammans upptäcker närregionens stigar och leder. Som medlem i Trailrunning Swedens löpargrupper kan du även delta vid löpargruppens pass på andra orter när du är på resande fot.

Träningspassen kommer att pågå ca 70-75 minuter per tillfälle och vi kommer att dela in oss i grupper med olika fart.

Här springer vi

Det handlar om nya stigar, upplevelser och gemenskap.

Precis det. Att upptäcka nya stigar, skogar och fjäll. Att upptäcka Sverige och inte minst den omgivning du har hemmavid. För många av oss blir det lätt samma stigar och motionsspår. Kanske för att det är bekvämt, att man vet vad som väntar eller för att enkelt hitta hem. Genom Trailrunning Swedens löpargrupper vill vi att du ska få upptäcka nya stigar och naturområden i närheten av din hemort. Våra guider är experter på traillöpning och att hitta nya rundor. Under en termin med oss ska du få upptäcka nya stigar - varje gång!

Kostnad och villkor

Anmälan gäller för vårterminen 2022. Priset är 995 kr (inkl moms) och kan användas för friskvårdsbidrag. Anmälan är definitiv och ej återbetalningsbar. Läs bokningsvillkoren här.

Följande ingår:

- 12 stycken välplanerade träningstillfällen
- Trailrunning Sweden tube (värde 150 kr)
- 10% rabatter på Trailrunning Swedens träningsresor och lopp.
- 15% rabatt på löparryggsäckar från USWE.
- Ta del av erbjudanden genom Trailrunning Sweden Club.

Varmt välkommen till Trailrunning Swedens löpargrupper.

Partners

Anmälan

Löpargrupp Norrköping våren 2022

995,00kr

29 i lager

Artikelnr: 1001-5 Kategori: Etikett:

Experterna bakom Kolmårdstrailen guidar dig

Kolmårdstrailen, Kolmården Vertical och Kolmården Nighttrail är årligt återkommande lopp som arrangeras av Kolmårdens Friluftsservice i samarbete med Kvarsebo IK. Bakom initiativet ligger bland annat erfarna orienteraren Henrik Vuorinen som har sprungit fler kilometer än de flesta i Kolmårdens rejäla vildmarksområde. Tillsammans med Hans Persson och Lisa Åberg kommer Henrik nu guida dig som är intresserad av att upptäcka mer av Norrköpings bästa områden för trailrunning. Välkommen att haka på!

Henrik Vuorinen

Lisa Åberg

Hans Persson

Charlotta Milde

Nyheter om löpargrupperna

Filmklipp om löpargrupperna

Meny

X
X