Herrgårdsweekend
Dalsland
4-6 oktober 2019
Njut av rofyllda Baldersnäs herrgårdsmiljö och upptäck några av Dalslands bästa platser för traillöpning med likasinnade. Dessutom deltar vi o Dalsland X-Trail, terrängloppet för dig som älskar löpning på små sköna skogsstigar.
PlayPause
Slider

Om resan

Unna dig en lyxig weekend på rofyllda Baldersnäs Herrgård med Trailrunning Sweden. Förutom herrgårdslyx njuter vi av Dalslands underbara natur och fantastiska stigar för traillöpning. Vi kryddar lördagen med deltagande i Dalsland X-Trail, ett motionslopp med distanser som passar alla. Det här är helgen för dig som vill ha något alldeles extra att se fram emot i höst och en guldklimp för upplevelselöparen.

Program

Fredag 4 okt

Vi träffas på Baldersnäs Herrgård klockan 15 och checkar in på hotellet. Därefter väntar ett lungt gemensamt löppass i Herrgårdens vackra omgivningar. Innan kvällen avrundas med en 2-rätters middag erbjuds en inspirationsföreläsning kring målsättning och motivation.

Lördag 5 okt

På tävlingsdagen laddar vi upp med en lyxig frukostbuffé (serveras från klockan 8) innan vi gör oss redo att åka iväg mot Bengtsfors och Dalsland X-Trail strax före klockan 10 (resan tar ca 30 minuter). De långa banorna startar klockan 11:30 och de korta klockan 12. Efter målgång äter vi våra lunchpaket och njuter av tävlingsatmosfären i start/målområdet. Väl tillbaka på Baldersnäs väntar en lugn eftermiddag där det finns möjlighet till en massa härligt eftersnack, kvällen avrundas med en 2-rätters middag.

Söndag 6 okt

 

Efter frukost drar vi iväg på gemensamt längre upplevelsepass. Vi kommer bland annat att springa på Pilgrimsleden där du kommer att få uppleva löpning på snirkliga stigar, i djupa skogar och på kala bergsknaller med vackra vyer. Efter passet äter vi våra lunchpaket från Baldersnäs Herrgård och avrundar vår helg.

 

Resefakta

ANTAL DELTAGARE

18

KOSTNAD & ANMÄLAN

3495 SEK/person. Anmälan är bindande. Gäller för boende, del i dubbelrum. Enkelrumstillägg 600 kr. Vid bokning betalas en avgift på 1500 kr plus eventuellt enkelrummstillägg. Resterande del faktureras i augusti månad 2019. Vi kommer att behöva transportera oss med bilar till lördagens Dalsland X-Trail. Ange i samband med anmälan om du har tillgång till bil under helgen.  Vi ersätter dig för körda mil till träningspass.

Anmälan

DETTA INGÅR

  • Boende i dubbelrum, egen dusch/wc samt utgång till gemensam terass (enkelrumstillägg 600 kr)
  • 2-rätters middag fredag och lördag (varmrätt samt förrätt eller dessert)
  • Frukostbuffé lördag och söndag
  • Lunchpaket lördag och söndag
  • Föreläsning
  • Energibars till tävling och långpass från Enervit
  • Två ledarledda löppass
  • Startplats i Dalsland X-Trail, valfri distans; Utmaningen (22 km) Långa banan (13 km) Korta banan (9 km) Friskvårdsbanan (5 km)
  • Trailrunning Swedens snygga tröja

ANSLUTNINGSRESOR

Åker du tåg finns det möjlighet att bli upphämtad på tågstationen i Mellerud av ledarna på väg till Baldersnäs. En Facebookgrupp för resans deltagare kommer att skapas när resan närmar sig, där finns det möjlighet att styra upp samåkning.

BOKNINGSVILLKOR

Ladda ner bokningsvillkoren

KONTAKT

Linda Tersing, Epost: [email protected], mobil: 070-9145304.

BOENDE

I nybyggda flyglar på härliga Baldersnäs Herrgård.

LEDARE

Två ledare kommer vara på plats under helgen. En av dessa är Linda Tersing.

Kolla in våra andra resor

Trailresa Tjeckien

Löparweekend Sälenfjällen

Idre Fjällmaraton
buss & boende

previous arrow
next arrow
Slider

Prenumerera på vårt särskilda nyhetsbrev för löparresor

X
X