353 dagars nedräkning och uppladdning.

Tävlingsanmälan- Check!

Ojoj, Idre fjällmara 12km. Kommer jag att klara det? Hur jobbigt är det egentligen?

Idag anmälde jag mig till nästa års Idre Fjällmara, om 353 dagar ska jag alltså klara av det är min tanke. Vilket jag iof egentligen inte tror är några större problem. Just nu känns löpningen kanon, jag är visserligen allt annat än snabb och springer inte särskilt långt än. Men känns som att jag har kunnat slappna av i löpningen och ta det chill.  Så målet den närmsta tiden är att tappa några kilo i vikt och att sakta men säkert bygga upp kroppen så jag kan springa utan att gå sönder. Men jag har kommit till en punkt där det får ta tid, både uppbyggandet av kroppen och tid i spåret.

Idag var jag ut på en tur helt utan klocka, hade ingen aning om km-tider eller distans. Vet på ett ungefär hur länge jag var ute men thats it! Och jäklar vad jag njöt, äntligen höst i luften med dess klara färger och krispigare luft. Som dock idag var lite mindre krispig och lite mera varm.

Promise vart biten av en huggorm härom veckan och har enbart fått gå korta promenader i koppel men idag fick han  klartecken av vetrinären så idag fick han springa lös en bit i skogen. Mycket lycklig jycke. Jag hoppas jag en vacker dag ska kunna köra canicross med honom utan att få ont i benen, vågar dock inte ge mig på något sådant än, utan nu springer han i vanligt koppel som eller allra helst lös om han själv får välja.

Hunden som alltid ser smått galen ut.

Älskar denna tid i skogen.

Ingen hund har samma mål som mig. Den ena springer alltid framför fötterna, den andra springer alltid bakom och vill lukta =D

Fjälltur.

För 2 helger sedan var jag till fjällen med min bror. Det var verkligen njutning för själen. Vandring, mat, mängder av friluftsliv och fiske. Magiska vyer och avslappning för själen. Hade en tanke om att ta med mina Salomons men de fick inte plats i packningen, och lika bra var nog det med tanke på att mina hälsenor fick sig en rejäl överansträngning. Kan ju vara bra att vänja kroppen och fötterna vid kängorna innan man går på tur kanske, om man varit smart. Denna sommar har jag bara gått i sandaler så det vart nog en chock för mina stackars fötter och ben.

Satsfjället, Saxnäs

Med siktet mot satsån.

Kaffe i en fantastisk kåsa i fjällmiljö. Kan man dricka godare kaffe?

Men om 353 dagar är det alltså dags för en fjälltur igen, förhoppningsvis någon till innan dess oxå. Men om inte så ska jag iaf dit då, sedan är det bara att hoppas på det bästa. Blir nog några turer i berg häromkring för att vänja kroppen vid höjder, tur man bor i höga kusten. Rätt gott om kuperad terräng här i krokarna =)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Rastlös norrländsk tös som finner ro i skogen. Före detta otränad latmask som nu funnit lycka i traillöpningen och den fantastiska känslan av att faktiskt klara av det man aldrig trodde man kunde.

Född: 1985

Kontakt: [email protected]

Mål: Klara av att springa 50k.

Motto: Ingenting är omöjligt.

Prenumerera på Trailrunning Swedens nyhetsbrev

Spännande lopp

lör26okt18:0020:00FeaturedNight Trail Run5 km, 10 km, 30 kmLandskap:Stockholm

lör02novalldayalldayFeaturedKullamannen Trail12 km, 22 km, 44 kmLandskap:Skåne

sön15maralldayFeaturedÅhus TrailRun5 km, 10 km, 21 kmLandskap:Skåne

sön15mar07:0015:00FeaturedEdsvidsleden Trailrun14 km, 28 km, 56 kmLandskap:Västergötland

lör27junalldayalldayFeaturedBocksten TrailRun5 km, 12 km, 23 km, 46 kmLandskap:Halland

lör22aug04:0019:00FeaturedIdre Fjällmaraton12 km, 28 km, 45 km, 84 kmLandskap:DalarnaAnmälanDeltagare

Senaste blogginläggen

 • Vi testar Icebugs sko NewRun! Bröderna Backa
  Läs mer
 • Kan jag kalla mig löpare? Malin Tidqvist
  Läs mer
 • Satsning på längdskidåkning i vinter! Gunilla Kidmark
  Läs mer
 • Träningsparadiset Lost Villa Fanny Ahlfors
  Läs mer
 • Drygt 2 veckor efter op. Fysparet
  Läs mer
 • Broken. Madelene Jansson
  Läs mer
 • Vardag Anna Carlsson
  Läs mer
 • Marviksdrömmen Niclas Bergqvist
  Läs mer
Se alla våra Inspiratörer

Löparresor med Trailrunning Sweden

Våra löparresor och träningsläger är speciellt skapade för traillöpare. Resornas fokus ligger på upplevelser och att upptäcka ny vacker natur, äventyrslöpning helt enkelt! Vi brukar säga att en träningsresa med Trailrunning Sweden är till för dig som är nyfiken, som vågar utmana dig själv och som tror att livet bara kommer en gång.Våra löparresor passar traillöpare på olika nivåer. Genom att erbjuda olika längder och hastigheter på löppassen, får både elitmotionären och den som mixar jogg med promenad sitt lystmäte. Alla får träning! För att få ut det bästa av resan är det dock bra om du orkar jogga ca 10 km.

uswe sandstone camp

Idre Fjällmaraton
buss & boende

previous arrow
next arrow
Slider

Trailrunning Sweden Store

Trailrunning Sweden Store är webbutiken som är helt specialiserad på en enda målgrupp - människor som älskar löpning i skog och berg. I Trailrunning Sweden Store har vi grejerna som höjer din traillöpning till nya sköna nivåer. Här hittar du bara det som gäller trailrunning. Vi har sållat bort allt annat. Här kan du känna dig trygg med att du får hjälp och råd från personer som verkligen kan traillöpning.

Specialist

trailskor

Löparkläder

kittad för äventyr

Ryggsäckar

Utmana mörkret

Pannlampor

Traillöparens alla

tillbehör

previous arrow
next arrow
Slider
X
X