Kalle Andersson

Konditionsidrottare som främst tävlar i ultralopp. Älskar att träna och tävla i miljöer där upplevelsen består av mer än mjölksyra och blodsmak i munnen. Bloggar om träning och lopp.

Niclas Bergqvist

Stockholmsbaserad prylnörd som gillar att testa gränserna med långa lopp och höga toppar. Tränar just nu för Lavaredo Ultra Trail. Skriver om träningen och valen på vägen mot målet.

Niklas Bohman

Småländsk upplevelselöpare som snöat in på ultratrail. Springer gärna i svenska fjäll och Alperna. Skriver om loppen, träning och det man hinner tänka på under träningspassen.

Fysparet

Vi heter Jörgen Stagreus och Marie Kinnander och kallas Fysparet. Vi älskar träning i alla dess former men brinner mest för trailrunning och att stå på händer lite varstans.

Mikael Antonsson

Trail- och ultralöpare från Varberg, med fokus på upplevelselöpning. Springer för att må bra hellre än att jaga tider, men kryddar träningen med några väl utvalda traillopp varje år.

Patrik Söderqvist

Ultralöpare, swimrunner och traillöpare som ofta hakar på saker utan större eftertanke med mottot ”allt är möjligt”. Älskar äventyr och att sikta högt. Drivs av att göra allt på mitt eget sätt.

Madelene Jansson

Rastlös norrländsk tös som finner ro i skogen. Föredetta otränad latmask som nu funnit lycka i traillöpningen och den fantastiska känslan av att faktiskt klara av det man aldrig trodde man kunde.

Cecilia Jägestedt

Träning har för mig blivit en livsstil, löpningen har blivit meditation. Jag tränar för att må bra, vara stark och för att kunna springa hinderbana som är bland det roligaste jag vet.

Tony Hoffström

Traillöpning och fotografi är två stora och viktiga delar i mitt liv som jag försöker kombinera. Upplevelselöpare där det ena intresset driver det andra.

Linda Doktar

Swimrunner och löpcoach som älskar äventyr som tar mig ut till nya platser och ger uthållighet. Vill genom bloggen väcka nyfikenhet kring Swimrun, Trailrunning och ultralöpning.

Josefin Forsell

Äventyrare och lopparrangör som älskar naturupplevelser i kombination med löpning samt att coacha och inspirera. Skriver om prioriteringar, äventyr samt den gemenskap och glädje löpningen ger.

Bo Johansson

Ultralöpare, baserad i Västerås, som älskar att resa och finna nya platser och utmaningar. Skriver om loppen, och vill inspirera andra till att sätta utmanande och kittlande träningsmål.

Gunilla Kidmark

Trail- och ultralöpare som njuter med alla sinnen under alla årstider. Kryddar löpningen med spännande ultrautmaningar, där upplevelsen är i fokus.

Camilla Lindholm

Stockholmsbaserad, nybliven mamma och backälskare. Tränar för att hålla sig stark och belyser hur en sund och vettig kosthållning påverkar prestationen och hälsan.

Andreas Lundblad

Om äventyr, nomadliv, löpning, skidåkning i Sverige, Europa och Världen. Andreas bloggar även flitigt om teorin att springa tillräckligt långsamt för att kunna vinna.

Janne Aronsson

Upplevelselöpare och stigfinnare som springer i alla sorters terräng i alla väder året runt. Letar alltid efter nya stigar och platser att springa på, i området runt Trollhättan eller på andra platser. Löpledare i Team Nordic Trail Trollhättan och grundare av Aktiv Öresjö.

Helena Wallin

Löpälskande läkare från Stockholm. Forskar kring hur träningen påverkar muskler och hjärta. Springer helst i berg och reser gärna långt för att finna dem.

Therese Wånehed

Före detta elitlöpare som älskar skogs- och bergslöpning. Skriver om vardagen som PT, kostrådgivare, föreläsare och massageterapeut.

Johan Östman

Naturälskare som skriver om hur härligt det kan vara att röra sig i skog och fjäll. Tränar för att springa snabbare och längre, samla minnen längs vägen och se hur långt han kan nå.

Fanny Ahlfors

Hänger och klättrar på det mesta och ser världen som en stor lekplats full av utmaningar. Vill springa massor med berg och fjäll framöver och har mycket att dela med mig av.

Bröderna Backa

Tvillingbröder som helst springer tillsammans och tränar för att prestera genom att uppleva. Vill inspirera fler till att våga utmana sig själva och ha löpningen som en naturlig del i vardagen.

Peter Lindquist

Berg- och skogstokig hobbymotionär, traillöpare och äventyrare, som springer för att njuta av naturen och ha roligt, men som också har stora horn i pannan när det vankas tävling.

Sofia Hjortmo

Nyfrälst hobby-traillöpare som älskar frihetskänslan på obanade löprundor i skog som på fjäll. Trivs bäst i kuperad terräng -ju backigare desto bättre!

Karin Ådale

Mitt mål är att finna balans i tillvaron, hålla mig frisk och inte dra på mig mer skador. Om allt det fungerar så hoppas jag stå på startlinjen till Åre Extreme 2019 och ta revansch på Eiger Ultra 51km

X
X