Leva som jag lär och decemberpepp

Nu är det upp till bevis och leva som jag lär! Utbildningen är klar och jag är redo att hjälpa andra nå sin fulla potential gällande träning. Wiiii! Så skönt att ha fått min licens. MEN lärandet fortsätter..varje dag. Bara på en dryg vecka har jag träffat fler olika människor med helt olika kroppar, rörelsemönster, förutsättningar och mål. Verkligheten finns inte i något facit utan jag måste ta alla bitarna och djupdyka ner i olika böcker för att känna mig säker på min sak. Det kan vara nerverna eller så är det min vilja att vara perfektionist i mitt yrke. Det sätter också en viss press på hur jag själv tränar. Jag tror att jag är frisk från förkylning och allt sånt och har kommit igång någorlunda med styrketräningen. Känningar i knän och ljumskar gör att jag vill fortsätta bygga styrka innan jag går ut o gör något dumt.

 

Jag håller på att lägga upp en träningsplan för mig själv och grundläggande styrka, pre-/rehab och rörlighet är fokus nu först. Inte stressa över dålig löpträning utan bara låta det vara just nu.

 

Efter måndag kommer jag nog vara peppad till max att ge mig ut i decembermörkret dock. Fixar och donar lite runt ett event för att promota Åre Extreme Challenge till nyfikna göteborgare. Jag vet ju vad det handlar om eftersom jag både varit med som deltagare och som funktionär men jag har inte fått in anmälan till 2019 än trots att det är ett av mina mål för året. Det väntar en magnetröntgen av min vänstra axel dagen efter och när jag vet vad den säger så är det dags att välja klass…. Skall det bli hela banan med paddling på Åre sjön eller bara Run n Bike? Just nu finns inte en tanke på paddling eftersom jag inte kan använda axeln normalt ännu mindre belasta den. Kanske inte ens kommer gå att cykla….. då får jag väl vara funktionär igen och ta som mål att klämma in bra träning den veckan istället. Men nu skall jag inte gå händelserna i förväg. Event, pepp, anmälan, träning…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Mitt mål är att finna balans i tillvaron, hålla mig frisk och inte dra på mig mer skador. Om allt det fungerar så hoppas jag stå på startlinjen till Åre Extreme 2019 och ta revansch på Eiger Ultra 51km

Född: 1977

Kontakt: [email protected]

Mål: Finna balans i tillvaron, hålla mig frisk och inte dra på mig mer skador. Att få uppleva nya stigar ger mig energi och inspiration. Största målet 2019 kommer vara 2XU Idre Fjällmarathon!

Motto: Kliv, kliv överlev!

Prenumerera på Trailrunning Swedens nyhetsbrev

Spännande lopp

sön15maralldayFeaturedÅhus TrailRun5 km, 10 km, 21 kmLandskap:Skåne

sön15mar07:0015:00FeaturedEdsvidsleden Trailrun14 km, 28 km, 56 kmLandskap:Västergötland

lör09majalldayalldayFeaturedKolmårdstrailen0,5 km, 6 km, 10 km, 21 kmLandskap:Östergötland

sön17majalldayalldayFeaturedIcebug Backyard Trail Spring Edition6 km, 16 kmLandskap:Göteborg

lör27junalldayalldayFeaturedBocksten TrailRun5 km, 12 km, 23 km, 46 kmLandskap:Halland

lör22aug04:0019:00FeaturedIdre Fjällmaraton12 km, 28 km, 45 km, 84 kmLandskap:DalarnaAnmälanDeltagare

04sepallday06alldayFeaturedIcebug Xperience West Coast Trail74 km (23 km + 29 km +22 km)Landskap:Bohuslän

Senaste blogginläggen

 • När traillöpning möter bergsbestigning Peter Lindquist
  Läs mer
 • Kullamannen Trail - Gary Cantrell, lera och start i Dubbeldöden! Gunilla Kidmark
  Läs mer
 • Välkommen på reflexlöpning i Jönköping Fanny Ahlfors
  Läs mer
 • Big's backyard ultra: det sitter i huvudet Anna Carlsson
  Läs mer
 • Ibland tänkte jag... vad ska andra tro? Annika Repo Wallman
  Läs mer
 • Bland vågor och maneter Linda Doktar
  Läs mer
 • Träning på bortaplan? Malin Tidqvist
  Läs mer
 • Varumärket som tappade bort sin hållbarhet Andreas Lundblad
  Läs mer
Se alla våra Inspiratörer

Löparresor med Trailrunning Sweden

Våra löparresor och träningsläger är speciellt skapade för traillöpare. Resornas fokus ligger på upplevelser och att upptäcka ny vacker natur, äventyrslöpning helt enkelt! Vi brukar säga att en träningsresa med Trailrunning Sweden är till för dig som är nyfiken, som vågar utmana dig själv och som tror att livet bara kommer en gång.Våra löparresor passar traillöpare på olika nivåer. Genom att erbjuda olika längder och hastigheter på löppassen, får både elitmotionären och den som mixar jogg med promenad sitt lystmäte. Alla får träning! För att få ut det bästa av resan är det dock bra om du orkar jogga ca 10 km.

Trailresa Tjeckien

Löparweekend Sälenfjällen

Idre Fjällmaraton
buss & boende

previous arrow
next arrow
Slider

Trailrunning Sweden Store

Trailrunning Sweden Store är webbutiken som är helt specialiserad på en enda målgrupp - människor som älskar löpning i skog och berg. I Trailrunning Sweden Store har vi grejerna som höjer din traillöpning till nya sköna nivåer. Här hittar du bara det som gäller trailrunning. Vi har sållat bort allt annat. Här kan du känna dig trygg med att du får hjälp och råd från personer som verkligen kan traillöpning.

Specialist

trailskor

Löparkläder

kittad för äventyr

Ryggsäckar

Utmana mörkret

Pannlampor

Traillöparens alla

tillbehör

previous arrow
next arrow
Slider
X
X