Orimligt nervös

Ligger på ett hotellrum i Borås och är bra mycket mer än lite nervös inför morgondagens Borås swimrun. Det är ovant för mig att känna såhär och jag är...

1 juni, 2019 |

Ligger på ett hotellrum i Borås och är bra mycket mer än lite nervös inför morgondagens Borås swimrun. Det är ovant för mig att känna såhär och jag är överrumplad av känslan. Jag brukar kunna vara lite nervös men det här är något helt nytt.

Funderar lite på varför jag reagerar så starkt. Kanske beror det på att det här är ett lopp som vi slängde in en anmälan till så sent som nu i veckan. Har nog trott att effekten av sen och spontan anmälan skulle bli att jag tar lättsamt på loppet... som att vi bara ska rulla igenom och ha en bra dag. Men här ligger jag istället med en enorm nervositetsklump i magen. Noll mental förberedelse har tydligen den motsatta effekten på mig. Good to know in the future.

Patrik och jag rullade ner till Borås under dagen idag och stack ut till Almenäs för att reka lite. Det gick inget vidare. Vi har även försökt få fatt på en karta över banan men den enda som finns ligger på hemsidan och funkar inte alls på våra mobila enheter. Kanske är det även dessa moment som spär på nervositeten. Att inte kunna förbereda sig på hur banan ser ut och var energistationer finns.

Det slog mig dessutom att detta är mitt första "nya" swimrunlopp jag kör sedan våren 2017. De lopp jag kört senaste två åren har varit sådana där jag deltagit en eller flera gånger tidigare. Det, om något, gör det pirrigt men även väldigt spännande. Oavsett känsla nu så ska det bli riktigt kul att få köra imorgon.

Senaste blogginläggen

  • Pryltest - Craft Nordlite Ultra / Pure Trail Niclas Bergqvist
    Läs mer
  • Men. Du är väl aldrig sjuk? Andreas Lundblad
    Läs mer
  • Att komma dit man är Malin Tidqvist
    Läs mer
  • 10 månader mot 10 mil - my experience Sara Costa
    Läs mer
Se alla våra Inspiratörer

Löpargrupper

För dig som vill upptäcka nya stigar på hemmaplan - ihop med andra.

Outnorth Trailtour

Vilka är landets bästa traillöpare över säsongen 2024? Vilket är det starkaste teamet? Från stränder, via klippor och fjäll till djupa skogar.

Trails of SWE c/o Dacia

Trails of SWE c/o Dacia är 4 lopp, 4 naturtyper, 4 sätt att uppleva vårt fantastiska land. Och 4 sätt att få använda hela din kapacitet, att våga vara grym.

Guider utrustning

Få hjälp inför ditt köp av skor, pannlampor eller löparryggsäck. I samarbete med Outnorth.

Trailkalendern

På fjället, längs havet, i skogen. Här hittar du alla svenska traillopp i en kalender.

Shop

Snyggkläderna, presentkort och löpargrupperna

Trailrunning Sweden AB
Hästtorget 6, 312 30 Laholm
VAT-nr SE559145416901
Email: [email protected]


Lägger till i kundvagnen

  • x
X
X