Mikes gym Marbella Spanien

Drömdagar på drömplatsen Mikes gym Marbella. Här har jag sparat all information du behöver om du vill besöka Mikes gym. De flesta kommer på camps, men du kan också åka...

3 juli, 2019 |

Drömdagar på drömplatsen Mikes gym Marbella. Här har jag sparat all information du behöver om du vill besöka Mikes gym.
De flesta kommer på camps, men du kan också åka till gymmet själv.

Om du är intresserad av att komma till en camp hittar du all information HÄR.På alla camps får du göra alla de roligaste aktiviteterna på Mikes gym! Om du kommer själv betalar du per dag. Du kan gå på klasserna på Mikes gym och du kan beställa mat. Vill du boka en Mikes gym Experience camp får du 15% rabatt med koden FJ.

Om du är i närheten och vill komma för en dag är det möjligt. Det är lättast att kontakta Mikes gym innan du hör mer om vad det är för klasser just den dagen du vill komma. Du hittar kontaktinformation HÄR

Resa
Det enklaste sättet är att flyga till Malaga. Från Malaga kan du hyra en bil eller hämtas från Mikes Gym. Vi hyrde en bil på Autos Lidos. Det är lätt att hyra. De hämtar dig på flygplatsen och kör dig 5 min till kontoret där de har alla bilar. 5 minuter mer och du är redo att åka. (Använd koden FANNLIDO och du får 5% rabatt). Du kör cirka 25 minuter för att komma till Mikes gym och du hittar adressen HÄR.

Boende
Du bor på gymmet, ja! Det finns kabiner där du kan stanna 4 personer i varje stuga. Du har ett kylskåp, toalett och dusch i varje stuga.
Det finns extra kabiner på toppen bara 2 minuter från gymmet. Här hittar du kabinen som vi bodde i.

Träning
Du behöver inte vara proffs, alla kan träna här. Du hittar en pool med en monkeybar över. Det finns gott om plats för funktionell träning. Du har en boxningsring, yogaområde, crossfit gym och sedan stor hinderbana med alla hinder du kan tänka dig. Du måste göra en introduktion innan du kör ett varv på banan och normalt är det en gång i veckan. Varje helg kör de ett varv på banan. Se video från när Patrik gjorde banan HÄR

Mat
Det finns en frukostbuffé och du kan beställa lunch och middag. Du kan köpa Nocco, Barebells och vatten på gymmet. Om du vill ha mer att äta kan du hitta en supermarket runt 2-3 k från gymmet.

Andra saker att göra
Strandträning - Mikes gym har strandträning ungefär två gånger per vecka. (Det beror på vilken tid på året det är) De tar med paddelbords, sätter upp en strandrigg och du kan göra kul träning på stranden. Du kan också simma i havet. Det är varmt i juli - aug men i andra månader kanske du behöver en våtdräkt om du vill simma en längre simtur.

Berg - Det finns många fina berg runt Mikes gym för löpning och vandring. Du har La Cruze och La Concha som du hittar ca 40 min bilresa från gymmet. Det är markerat och lätt att hitta.

Canyoneering - Du går i vatten där du ibland behöver simma, du kan hoppa och leka och ha kul på vägen. Läs mer HÄR om vårat äventyr.

Senaste blogginläggen

  • Pryltest - Craft Nordlite Ultra / Pure Trail Niclas Bergqvist
    Läs mer
  • Men. Du är väl aldrig sjuk? Andreas Lundblad
    Läs mer
  • Att komma dit man är Malin Tidqvist
    Läs mer
  • 10 månader mot 10 mil - my experience Sara Costa
    Läs mer
Se alla våra Inspiratörer

Löpargrupper

För dig som vill upptäcka nya stigar på hemmaplan - ihop med andra.

Outnorth Trailtour

Vilka är landets bästa traillöpare över säsongen 2024? Vilket är det starkaste teamet? Från stränder, via klippor och fjäll till djupa skogar.

Trails of SWE c/o Dacia

Trails of SWE c/o Dacia är 4 lopp, 4 naturtyper, 4 sätt att uppleva vårt fantastiska land. Och 4 sätt att få använda hela din kapacitet, att våga vara grym.

Guider utrustning

Få hjälp inför ditt köp av skor, pannlampor eller löparryggsäck. I samarbete med Outnorth.

Trailkalendern

På fjället, längs havet, i skogen. Här hittar du alla svenska traillopp i en kalender.

Shop

Snyggkläderna, presentkort och löpargrupperna

Trailrunning Sweden AB
Hästtorget 6, 312 30 Laholm
VAT-nr SE559145416901
Email: [email protected]


Lägger till i kundvagnen

  • x
X
X