Sommar på Sörmlandsleden

Förra helgen spenderades i Schweiz tävlandes i ÖTILLÖ Engadin, ett lopp i ÖTILLÖ World Series om ca 39 km löp och 5800 m sim. Ett tufft men också väldigt...

13 juli, 2019 |

Förra helgen spenderades i Schweiz tävlandes i ÖTILLÖ Engadin, ett lopp i ÖTILLÖ World Series om ca 39 km löp och 5800 m sim. Ett tufft men också väldigt vackert lopp. Race report kommer inom kort men idag är det vår svenska skog och Sörmlandsleden skönhet jag vill lyfta fram.

Några kilometer från stugan har vi förmånen att komma rätt på etapp 23:2 på Sörmlandsleden och det har därför blivit en del av leden vi ofta springer. Vi har tassat längs leden i alla väderlekar och under alla årstider. Den är vacker i allt från vinterskrud till sina höstfärger. För att inte tala om när våren spirar och leden är ljusgrön och solen sipprar fram mellan träden.

Idag var leden djupt grön och på sina håll var växtligheten så hög att den nådde upp till axlarna. Skogen var rofylld, varm och välkomnande. När vi tog varvet runt Hälleforsnäs låg Brukssjön stilla och molnen speglades i vattnet mellan näckrosorna.

Jag älskar att springa och speciellt när jag får tid att ta in omgivningen. Ingen hets, ingen stress och när det är helt okej att stanna och plocka smultron.

Senaste blogginläggen

  • Pryltest - Craft Nordlite Ultra / Pure Trail Niclas Bergqvist
    Läs mer
  • Men. Du är väl aldrig sjuk? Andreas Lundblad
    Läs mer
  • Att komma dit man är Malin Tidqvist
    Läs mer
  • 10 månader mot 10 mil - my experience Sara Costa
    Läs mer
Se alla våra Inspiratörer

Löpargrupper

För dig som vill upptäcka nya stigar på hemmaplan - ihop med andra.

Outnorth Trailtour

Vilka är landets bästa traillöpare över säsongen 2024? Vilket är det starkaste teamet? Från stränder, via klippor och fjäll till djupa skogar.

Trails of SWE c/o Dacia

Trails of SWE c/o Dacia är 4 lopp, 4 naturtyper, 4 sätt att uppleva vårt fantastiska land. Och 4 sätt att få använda hela din kapacitet, att våga vara grym.

Guider utrustning

Få hjälp inför ditt köp av skor, pannlampor eller löparryggsäck. I samarbete med Outnorth.

Trailkalendern

På fjället, längs havet, i skogen. Här hittar du alla svenska traillopp i en kalender.

Shop

Snyggkläderna, presentkort och löpargrupperna

Trailrunning Sweden AB
Hästtorget 6, 312 30 Laholm
VAT-nr SE559145416901
Email: [email protected]


Lägger till i kundvagnen

  • x
X
X