Storslagna planer.

Hej Bloggen.

Det var ett tag sedan nu.

Jag hade så storslagna planer på att uppdatera och skriva om min resa med Pace On Earths coachingprogram. Sedan kom livet emellan.

Inom loppet av 8 månader har jag tagit bort 2 av mina tre (fyrbenta) barn. Det tredje barnet har fått diagnosen epilepsi och måste medicineras livet ut. Jag förlorade min mamma i kampen mot cancer, och så kom jag  till insikt om att mannen jag då var sambo med inte hyste samma känslor för mig som jag för honom. Utöver detta så vart det struligt på jobbet så jag bytte jobb oxå mitt i allt livskaos. Något som visade sig bli väldigt positivt men som tog mycket energi innan det var klart.

Så nuförtiden är jag alltså singel och med endast en kärlek kvar i livet. Hans namn är Promise och han är det finaste jag har ♥

Promise, min lilla epileptiker ♥

Mina tre pälsklingar.

10 Månader mot 10 Mil.

Som ni kanske kan tänka er så har mitt mående var lite svajigt och stressnivån har varit ganska hög. Men jag har fortsatt kämpa med mitt träningsprogram, det har visserligen varit väldigt upp och ner och ibland har jag inte fått till något pass alls på en vecka. Och mina mätbara resultat har typ lyst med sin frånvaro, bortsett från någon sväng där jag märkt att jag blivit lite snabbare men ändå kunnat hålla pulsen i shack.

En vän frågade häromdagen hur jag har orkat kämpa vidare när jag inte blivit ”bättre” på något sätt. Hon är en som vill ha snabba resultat för att det ska vara givande. Medan jag å andra sidan har en ganska klar målbild om vart jag vill, och genom en massa läsning har jag fått förståelse och kunnat acceptera att min kropp inte svarat som jag kanske önskat på träningen.

Det fantastiska nu är att resultaten kommer med stormsteg. Jag känner verkligen glädje över varje pass när jag känner känslan i kroppen. Jag flyger fram (Ja, i mina mått mätt dvs) och orkar massor. Det är helt fantastiskt att känna så, speciellt när man aldrig tidigare trott att man skulle bli en löpare. Och ja, en fördel med singellivet är ju att man aldrig behöver pussla för att få tid till löpningen 😉

Tävlingsdrömmen.

Jag känner en liten besvikelse över att jag inte kom iväg på någon av de två tävlingar jag hade anmält mig till, när det var dags för Sundsvall Trail vakade jag vid mammas sida och när Idre Fjällmara gick av stapeln hade jag precis beslutat att min kära Cocos skulle få somna in. Men tävlingar kommer det mer av och jag skulle självklart välja mina nära och kära alla dagar, tävling eller ej.

Det fina nu med mina nya framsteg är att jag till nästa år funderar på att anmäla mig till tävlingar som är lite mer ”jag”. Jag tycker Backyard ultra och lite ultradistanser känns väldigt spännande. Och bor man granne med höga kusten känns väl Höga Kusten trail som ett givet kort, visst?

Må fint!

Ett svar till “Storslagna planer.”

 1. Maria Fahlén skriver:

  Klart du kommer att fixa ett lopp, nu öppnar sig den nya positiva delen i livet. Efter regn kommer solsken och det har redan börjat. Är så glad att ha dig som en kollega ❤️❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Rastlös norrländsk tös som finner ro i skogen. Före detta otränad latmask som nu funnit lycka i traillöpningen och den fantastiska känslan av att faktiskt klara av det man aldrig trodde man kunde.

Född: 1985

Kontakt: [email protected]

Mål: Klara av att springa 50k.

Motto: Ingenting är omöjligt.

Prenumerera på Trailrunning Swedens nyhetsbrev

Spännande lopp

sön20oktalldayalldayFeaturedIcebug Backyard Trail0,4 km, 3 km, 8 km, 16 kmLandskap:GöteborgAnmälan

lör26okt18:0020:00FeaturedNight Trail Run5 km, 10 km, 30 kmLandskap:Stockholm

lör02novalldayalldayFeaturedKullamannen Trail12 km, 22 km, 44 kmLandskap:Skåne

sön15maralldayFeaturedÅhus TrailRun5 km, 10 km, 21 kmLandskap:Skåne

sön15mar07:0015:00FeaturedEdsvidsleden Trailrun14 km, 28 km, 56 kmLandskap:Västergötland

lör27junalldayalldayFeaturedBocksten TrailRun5 km, 12 km, 23 km, 46 kmLandskap:Halland

lör22aug04:0019:00FeaturedIdre Fjällmaraton12 km, 28 km, 45 km, 84 kmLandskap:DalarnaAnmälanDeltagare

Senaste blogginläggen

 • Löpargrupper i Göteborg del 3 - Forest Femmes Gunilla Kidmark
  Läs mer
 • Drygt 2 veckor efter op. Fysparet
  Läs mer
 • Broken. Madelene Jansson
  Läs mer
 • Vardag Anna Carlsson
  Läs mer
 • En fullträff i Åre Bröderna Backa
  Läs mer
 • Marviksdrömmen Niclas Bergqvist
  Läs mer
 • Marviksdrömmen Bo Johansson
  Läs mer
 • Höstlöpning utan hosta Linda Doktar
  Läs mer
Se alla våra Inspiratörer

Löparresor med Trailrunning Sweden

Våra löparresor och träningsläger är speciellt skapade för traillöpare. Resornas fokus ligger på upplevelser och att upptäcka ny vacker natur, äventyrslöpning helt enkelt! Vi brukar säga att en träningsresa med Trailrunning Sweden är till för dig som är nyfiken, som vågar utmana dig själv och som tror att livet bara kommer en gång.Våra löparresor passar traillöpare på olika nivåer. Genom att erbjuda olika längder och hastigheter på löppassen, får både elitmotionären och den som mixar jogg med promenad sitt lystmäte. Alla får träning! För att få ut det bästa av resan är det dock bra om du orkar jogga ca 10 km.

uswe sandstone camp

Idre Fjällmaraton
buss & boende

previous arrow
next arrow
Slider

Trailrunning Sweden Store

Trailrunning Sweden Store är webbutiken som är helt specialiserad på en enda målgrupp - människor som älskar löpning i skog och berg. I Trailrunning Sweden Store har vi grejerna som höjer din traillöpning till nya sköna nivåer. Här hittar du bara det som gäller trailrunning. Vi har sållat bort allt annat. Här kan du känna dig trygg med att du får hjälp och råd från personer som verkligen kan traillöpning.

Specialist

trailskor

Löparkläder

kittad för äventyr

Ryggsäckar

Utmana mörkret

Pannlampor

Traillöparens alla

tillbehör

previous arrow
next arrow
Slider
X
X