Reset, refocus, restart!

Vad gör man när man inte längre tycker det är kul att dra ut i skogen att springa? Den känslan har jag brottats med i stort sett hela sommaren, framförallt...

16 september, 2019 |

Vad gör man när man inte längre tycker det är kul att dra ut i skogen att springa?

Den känslan har jag brottats med i stort sett hela sommaren, framförallt sedan min mamma hastigt gick bort i början på juni. Inget av det som varit planerat under säsongen har gått bra, efter bara 33km på Lavaredo så bröt jag och Idre Fjällmaraton kom jag inte ens till startlinjen. Aldrig tidigare har jag haft såna problem med motivationen som de senaste veckorna, att gå upp 0430 för att få till dagens träning har aldrig varit ett problem så länge det funnits något att träna för och det har det verkligen funnits nu.

Som en 50kg-sten i ryggsäcken har jag haft debuten på 100 miles. Efter tre månader med oregelbunden träning och krånglande ljumskar så har den stressat mig. Och det rejält!
För 17 mil på Kullaberg är inget man bara gör. Inte med ett ofokuserat huvud, med en ljumske som bråkat och en allmän känsla att för stunden är 30km långt.

Därför har jag valt att trycka på reset, ta två veckors ledigt och bara springa när känslan för det finns. För att springa i skogen är fortfarande bland det roligaste jag vet. För att uppleva magiska bergspass är fortfarande bland det roligaste jag vet. För att ultralopp fortfarande är bland det roligaste jag vet. För att inte förlora den känslan för evigt!

Senaste blogginläggen

  • Pryltest - Craft Nordlite Ultra / Pure Trail Niclas Bergqvist
    Läs mer
  • Men. Du är väl aldrig sjuk? Andreas Lundblad
    Läs mer
  • Att komma dit man är Malin Tidqvist
    Läs mer
  • 10 månader mot 10 mil - my experience Sara Costa
    Läs mer
Se alla våra Inspiratörer

Löpargrupper

För dig som vill upptäcka nya stigar på hemmaplan - ihop med andra.

Outnorth Trailtour

Vilka är landets bästa traillöpare över säsongen 2024? Vilket är det starkaste teamet? Från stränder, via klippor och fjäll till djupa skogar.

Trails of SWE c/o Dacia

Trails of SWE c/o Dacia är 4 lopp, 4 naturtyper, 4 sätt att uppleva vårt fantastiska land. Och 4 sätt att få använda hela din kapacitet, att våga vara grym.

Guider utrustning

Få hjälp inför ditt köp av skor, pannlampor eller löparryggsäck. I samarbete med Outnorth.

Trailkalendern

På fjället, längs havet, i skogen. Här hittar du alla svenska traillopp i en kalender.

Shop

Snyggkläderna, presentkort och löpargrupperna

Trailrunning Sweden AB
Hästtorget 6, 312 30 Laholm
VAT-nr SE559145416901
Email: [email protected]


Lägger till i kundvagnen

  • x
X
X