Lägesuppdatering i höstens antågande

Kalla morgnar, varma dagar. Regn och sol om vartannat. Hösten har ankommit på riktigt och det känns just nu som om det är den bästa tiden på året! Men den känslan får vi samtidigt inför varje årstid numera. Med hösten kommer rutiner tillbaka, både på jobbet och med träningen. Såhär går det för oss just nu!

Efter Höga Kusten Trail helgen har vi fallit in i en härlig höstlunk. Två dagar av två tuffa lopp tvingade oss till aktiv vila för återhämtning, vilket för oss innebär svampplockning och vandring i ungefär en veckas tid. Kantarellsäsongen har, enligt instagram, varit heeeelt sjukt i år! Och även vi har haft lycka och hittat en hel del.

David åkte till fjälls och tillbringade en weekend i Jormvattnet förra helgen. Med stora regnmängder och lite sol tillbringades dagarna med att vandra, plocka lite svamp och kallbada! Det var aningen kallare i fjällen än vad det är på kusten i Umeå, så 7 grader i luften och kallt vatten var uppfriskande. Det var varje dags höjdpunkt, och känslan var fantastiskt härlig! Vattnet lockade mer än skrämde, så nu är det inget obehag kopplat till kallbad längre. Utvecklingen har gått fort!

På grund av två kroppsliga skavanker har tempot varit mycket lägre än normalt för David. Kortare vandringar och mer vila. Men efter intensiva semesterveckor och en lopphelg med mycket löpning så är det nog kroppens sätt att säga att det behövs lite mer vila, och då är det bara att lyssna. Snart är ordningen återställd igen!

Joel har jobbat och plockat svamp på hemmaplan och blandat det med lite lättare löpning. Efter den snöpliga utgången på Höga Kusten Twin Peaks för hans del ligger det en stor revanchlysta i luften. Han är hel i kroppen och redo för ett till lopp, så i helgen springer han Obbola Challenge Trail. 20 kilometer teknisk löpning utlovas, vilket är en beskrivning som normalt passar oss väldigt bra. Vi gillar den distansen och den mer tekniska stiglöpningen! Det blir spännande att se hur kroppen reagerar knappt två veckor efter Höga Kusten Trails två lopp. Resultatet rapporteras nästa vecka!

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Tvillingbröder som helst springer tillsammans och tränar för att prestera genom att uppleva. Vill inspirera fler till att våga utmana sig själva och ha löpningen som en naturlig del i vardagen.

Född: 1990

Kontakt: [email protected]

Mål: Anta större utmaningar och utvecklas varje år med en aktiv livsstil

Prenumerera på Trailrunning Swedens nyhetsbrev

Spännande lopp

sön20oktalldayalldayFeaturedIcebug Backyard Trail0,4 km, 3 km, 8 km, 16 kmLandskap:GöteborgAnmälan

lör26okt18:0020:00FeaturedNight Trail Run5 km, 10 km, 30 kmLandskap:Stockholm

lör02novalldayalldayFeaturedKullamannen Trail12 km, 22 km, 44 kmLandskap:Skåne

sön15maralldayFeaturedÅhus TrailRun5 km, 10 km, 21 kmLandskap:Skåne

sön15mar07:0015:00FeaturedEdsvidsleden Trailrun14 km, 28 km, 56 kmLandskap:Västergötland

lör27junalldayalldayFeaturedBocksten TrailRun5 km, 12 km, 23 km, 46 kmLandskap:Halland

lör22aug04:0019:00FeaturedIdre Fjällmaraton12 km, 28 km, 45 km, 84 kmLandskap:DalarnaAnmälanDeltagare

Senaste blogginläggen

 • Löpargrupper i Göteborg del 3 - Forest Femmes Gunilla Kidmark
  Läs mer
 • Drygt 2 veckor efter op. Fysparet
  Läs mer
 • Broken. Madelene Jansson
  Läs mer
 • Vardag Anna Carlsson
  Läs mer
 • En fullträff i Åre Bröderna Backa
  Läs mer
 • Marviksdrömmen Niclas Bergqvist
  Läs mer
 • Marviksdrömmen Bo Johansson
  Läs mer
 • Höstlöpning utan hosta Linda Doktar
  Läs mer
Se alla våra Inspiratörer

Löparresor med Trailrunning Sweden

Våra löparresor och träningsläger är speciellt skapade för traillöpare. Resornas fokus ligger på upplevelser och att upptäcka ny vacker natur, äventyrslöpning helt enkelt! Vi brukar säga att en träningsresa med Trailrunning Sweden är till för dig som är nyfiken, som vågar utmana dig själv och som tror att livet bara kommer en gång.Våra löparresor passar traillöpare på olika nivåer. Genom att erbjuda olika längder och hastigheter på löppassen, får både elitmotionären och den som mixar jogg med promenad sitt lystmäte. Alla får träning! För att få ut det bästa av resan är det dock bra om du orkar jogga ca 10 km.

uswe sandstone camp

Idre Fjällmaraton
buss & boende

previous arrow
next arrow
Slider

Trailrunning Sweden Store

Trailrunning Sweden Store är webbutiken som är helt specialiserad på en enda målgrupp - människor som älskar löpning i skog och berg. I Trailrunning Sweden Store har vi grejerna som höjer din traillöpning till nya sköna nivåer. Här hittar du bara det som gäller trailrunning. Vi har sållat bort allt annat. Här kan du känna dig trygg med att du får hjälp och råd från personer som verkligen kan traillöpning.

Specialist

trailskor

Löparkläder

kittad för äventyr

Ryggsäckar

Utmana mörkret

Pannlampor

Traillöparens alla

tillbehör

previous arrow
next arrow
Slider
X
X