Det här var vårt 2019

Det hinner hända mycket på ett år. Att summera allt är nästintill omöjligt, för ofta glöms de där små ögonblicken som betydde mycket i stunden men glöms bort till...

31 december, 2019 |

Det hinner hända mycket på ett år. Att summera allt är nästintill omöjligt, för ofta glöms de där små ögonblicken som betydde mycket i stunden men glöms bort till förmån för de större händelserna. Ändå är det roligt att se tillbaka på året och se vad vi varit med om.

  • Våra nio mest gillade foton speglar vårt fina samarbete med Icebug som vi inledde i början av året, och allt vi gjort tillsammans med dem. Från fotografering till ett succéartat Höga Kusten Trail Camp och Höga Kusten Trail som arrangeras av fantastiska Friluftsbyn. Under året kommer det tillbaka + mycket mer!
  • Vi har sprungit en del lopp, tagit någon förstaplats och stått för någon djupdykning. Varje gång har vi lärt oss något av det. Kommande år vill vi tävla mer igen, för oavsett resultat är det så otroligt roligt!
  • Vi har varit med om fantastiska upplevelser. Topptursresa i Norge, vandring och löpning på BAMM och i Senja, kallbad i mängder och fina löpturer i både vinter-, vår-, sommar och höstskrud på en mängd olika platser både i och utanför Sverige. Tillsammans med varandra, med andra i vår familj och ensamma.  Att få uppleva ännu mer är något vi ser fram emot mycket!

2020 kommer att erbjuda en mängd roliga upplevelser, men framförallt vill vi behålla vår inställning till träning och tävling. Det är det viktigaste för att vi ska må bra och utvecklas i alla avseenden.

GOTT NYTT ÅR!!

 

Senaste blogginläggen

  • Pryltest - Craft Nordlite Ultra / Pure Trail Niclas Bergqvist
    Läs mer
  • Men. Du är väl aldrig sjuk? Andreas Lundblad
    Läs mer
  • Att komma dit man är Malin Tidqvist
    Läs mer
  • 10 månader mot 10 mil - my experience Sara Costa
    Läs mer
Se alla våra Inspiratörer

Löpargrupper

För dig som vill upptäcka nya stigar på hemmaplan - ihop med andra.

Outnorth Trailtour

Vilka är landets bästa traillöpare över säsongen 2024? Vilket är det starkaste teamet? Från stränder, via klippor och fjäll till djupa skogar.

Trails of SWE c/o Dacia

Trails of SWE c/o Dacia är 4 lopp, 4 naturtyper, 4 sätt att uppleva vårt fantastiska land. Och 4 sätt att få använda hela din kapacitet, att våga vara grym.

Guider utrustning

Få hjälp inför ditt köp av skor, pannlampor eller löparryggsäck. I samarbete med Outnorth.

Trailkalendern

På fjället, längs havet, i skogen. Här hittar du alla svenska traillopp i en kalender.

Shop

Snyggkläderna, presentkort och löpargrupperna

Trailrunning Sweden AB
Hästtorget 6, 312 30 Laholm
VAT-nr SE559145416901
Email: [email protected]


Lägger till i kundvagnen

  • x
X
X