Sjukdomsnojja

Ja, idag är det 16 dagar kvar. 16! Till vaddå tänker du? Till mitt livs största tävling säger jag...Trans Gran Canaria Promo, 15,4km. Upp på berget, nerför berget och...

20 februari, 2020 |

Ja, idag är det 16 dagar kvar. 16! Till vaddå tänker du? Till mitt livs största tävling säger jag...Trans Gran Canaria Promo, 15,4km. Upp på berget, nerför berget och sen längs stranden från San Agustin till fyren i Maspalomas.

Jag hade ju ont i ryggen där ett tag i januari, men sen gick det äntligen över och jag har tränat på som tusan. Känner mig tom i riktigt bra form! 😀 Redo för utmaningen med andra ord.

MEN! Nojjan. Den tar kål på mig snart. Sjukdomsnojjan. Jag har varit frisk hela hösten trots att andra runt mig varit sjuka. Nu är vi inne i slutet av den berömda vabruari och jag är frisk än. Men: folk hostar, snorar och nyser precis överallt runt mig. Jag får PANIK! 😷 Tänk om jag blir sjuk och inte kan springa! 😱Det är för tillfället inte många andra saker som just nu skulle kännas lika deprimerande som det. 

Så idag kände jag nog efter kanske liiite för mycket  och fick plötsligt kli i halsen, ont i huvudet och kände mig nästan snudd på lite sjuk. 🤕

Den nojjiga hjärnan ledde mig därför till ett Apotek, där jag klev in och bad om hjälp att få "vad som helst som kan stoppa en möjlig, eventuell förkylning". Den unga, trevliga, snälla, glada och hjälpsamma tjejen visade lite olika grejer. Jag sa ja till allt. Och hittade lite till. 💸 Gick ut med en mindre bärkasse med olika grejer. Försåg mig sedan på jobbet med en egen flaska handsprit från städerskans förråd till kontoret så händerna kan hållas rena hela tiden. Inga baciller ska fastna där inte!

HERREGUD, vem är jag som blev så stôllig?? Man kan ju inte göra annat än och skratta egentligen, men fasen alltså - jag SKA springa det där loppet. Ett lopp som för ett år sedan skulle vara omöjligt att genomföra..

Så vi får väl se om mitt nya "lilla" hemapotek kan hålla mig frisk. Den tillfälliga hypokondrin kan det naturligtvis inte bota - men kanske lite eventuell snuva...

Ja vad brukar dom säga? "Den som lever får se!" 😅

Vi hörs

/Malin

Senaste blogginläggen

  • Pryltest - Craft Nordlite Ultra / Pure Trail Niclas Bergqvist
    Läs mer
  • Men. Du är väl aldrig sjuk? Andreas Lundblad
    Läs mer
  • Att komma dit man är Malin Tidqvist
    Läs mer
  • 10 månader mot 10 mil - my experience Sara Costa
    Läs mer
Se alla våra Inspiratörer

Löpargrupper

För dig som vill upptäcka nya stigar på hemmaplan - ihop med andra.

Outnorth Trailtour

Vilka är landets bästa traillöpare över säsongen 2024? Vilket är det starkaste teamet? Från stränder, via klippor och fjäll till djupa skogar.

Trails of SWE c/o Dacia

Trails of SWE c/o Dacia är 4 lopp, 4 naturtyper, 4 sätt att uppleva vårt fantastiska land. Och 4 sätt att få använda hela din kapacitet, att våga vara grym.

Guider utrustning

Få hjälp inför ditt köp av skor, pannlampor eller löparryggsäck. I samarbete med Outnorth.

Trailkalendern

På fjället, längs havet, i skogen. Här hittar du alla svenska traillopp i en kalender.

Shop

Snyggkläderna, presentkort och löpargrupperna

Trailrunning Sweden AB
Hästtorget 6, 312 30 Laholm
VAT-nr SE559145416901
Email: [email protected]


Lägger till i kundvagnen

  • x
X
X