En vecka kvar

Idag är det exakt en vecka kvar. Och just nu i skrivande stund om en vecka är jag nog på väg nerför berget vid den här tiden. Äntligen! Nerverna börjar...

29 februari, 2020 |

Idag är det exakt en vecka kvar. Och just nu i skrivande stund om en vecka är jag nog på väg nerför berget vid den här tiden. Äntligen!

Nerverna börjar göra sig påminda, särskilt som banan förändrat längd sedan jag anmälde mig i juni förra året. Då anmälde jag mig till Trans Gran Canaria Promo 17km. Strax därefter meddelades att man flyttat målet från Expo Meloneras till Fyren i Maspalomas. Jättetrevlig målgång! Men då valde man också att korta ner min bana till 15,4km. Jag frågade särskilt kring det och fick till svar att jo, banan är 15,4km. Gpx-filen visar också det.

Men så satt jag häromdan och kollade, surfade runt på transgrancanaria i största allmänhet (nej, jag letade efter mitt startnummer faktiskt, men de är inte utlagda än :( )och då ramlade jag in på sidan som kommer sända resulten någorlunda live. Där fanns en ny rutt i starten på banan och hela banan var nu 17km igen....What?!!

Hm. Jag skickade ett meddelande på fejjan och frågade om vilken längd som nu gäller eftersom olika sidor och gpx-filer visar olika. Fick det uttömmande svaret "17km" tillbaks. Så helt plötsligt blev banan 1,6km längre än jag trott sen juli förra året.

Det är ju kul på sitt sätt för det var ju faktiskt det jag anmälde mig till , och det blir personligt distansrekord. MEN: den mentala inställningen för någon som jag - att man ska ta sig liite liite längre än planerat - är lite jobbig. Jag vet ju med säkerhet att jag klarar det, det gäller bara att tänka om lite.

För er som är mer vana löpare och springer långa lopp så är ju 1,6km kanske inte så mycket - men för mig kan det nästan vara skillnaden på liv och död vid målgång ;) I värsta fall 20 minuter extra promenad på slutet med betongstolpar till ben.

Nu gäller det att jobba extra mycket på målbilden: jag kommer långsamt joggandes in i mål, glad, nöjd och till publikens jubel. Nåja - publikens jubel vet jag inte - men jag försöker i alla fall se mig där glad och nöjd med min insats!

Aa det det blir kul - jag ser fram emot det med sköna fjärilar i magen, längtar efter att få hoppa på flyget, landa i värmen och provjogga längs stranden!

Ni lär nog höra av mig igen innan det är dags - och om inte annat så efter loppet, jag kommer skriva om det här!

Vi hörs
Malin

Senaste blogginläggen

  • Pryltest - Craft Nordlite Ultra / Pure Trail Niclas Bergqvist
    Läs mer
  • Men. Du är väl aldrig sjuk? Andreas Lundblad
    Läs mer
  • Att komma dit man är Malin Tidqvist
    Läs mer
  • 10 månader mot 10 mil - my experience Sara Costa
    Läs mer
Se alla våra Inspiratörer

Löpargrupper

För dig som vill upptäcka nya stigar på hemmaplan - ihop med andra.

Outnorth Trailtour

Vilka är landets bästa traillöpare över säsongen 2024? Vilket är det starkaste teamet? Från stränder, via klippor och fjäll till djupa skogar.

Trails of SWE c/o Dacia

Trails of SWE c/o Dacia är 4 lopp, 4 naturtyper, 4 sätt att uppleva vårt fantastiska land. Och 4 sätt att få använda hela din kapacitet, att våga vara grym.

Guider utrustning

Få hjälp inför ditt köp av skor, pannlampor eller löparryggsäck. I samarbete med Outnorth.

Trailkalendern

På fjället, längs havet, i skogen. Här hittar du alla svenska traillopp i en kalender.

Shop

Snyggkläderna, presentkort och löpargrupperna

Trailrunning Sweden AB
Hästtorget 6, 312 30 Laholm
VAT-nr SE559145416901
Email: [email protected]


Lägger till i kundvagnen

  • x
X
X