En löpar POC

Proof of concept or proof of principle is a realization of a certain method or idea in order to demonstrate its feasibility, or a demonstration in principle with the...

12 juni, 2020 |

Proof of concept or proof of principle is a realization of a certain method or idea in order to demonstrate its feasibility, or a demonstration in principle with the aim of verifying that some concept or theory has practical potential. A proof of concept is usually small and may or may not be complete.

Foto Tony Hoffström
Har klurat på det här ett tag. Att ha med lite prylar för att kunna stanna till någonstans och chilla, för en stund eller för natten. Fördelen med en hammock är att packningen blir lättare än med ett tält och en hammock tar mindre plats.

Allt handlar ju dock om pris. och eftersom jag bara ville testa om idén var hållbar hittade jag en enklare variant med myggnät. Mosquito Net Hammock från Urberg med en vikt på 844 g.

Foto Tony Hoffström

Drog iväg strax innan lunch på självaste nationaldagen. Det var möjligt då gräsmattan var klippt och flaggan hade hängt uppe redan sedan Morsdag veckan innan.

Foto Tony Hoffström

Spängerna längs Upplandsleden har fått sig en översyn och den senaste nyheten är att de dessutom ska förlänga sträckningen vid min bortre "ände" uppe vid Siggeforasjön och därifrån gå norrut via Huddunge upp till Ingbo källor.

Foto Tony Hoffström

Vädret var ett av det mest ombytliga och tyvärr lämnade jag bästa regnjacka i stugan och fick bara med mig en lättare vindjacka. Det kom tom. lite hagel så under en stund var jag ihopkrupen under en tätare gran längs stigen.

Foto Tony Hoffström

Myrmark betydde dock att jag närmade mig Stora Ramsmossjön och där finns ett vindskydd så skulle regnet komma igen skulle jag vara lite mer skyddad men hoppades att allt snabbt skulle dra förbi.

Foto Tony Hoffström

Väl framme var det ett snabbt jobb att sätta upp hammocken nere vid strandkanten. Tursamt nog hade regnet hade avtagit för jag har ju inget regnsydd en sk. tarp till den här mattan.

Foto Tony Hoffström

Jackan på tork och dags för att chilla lite lojsamt i vinden med lite medhavd snacks och fundera på vilka fler sträckor att testa hängmattan på.

Foto Tony Hoffström

Beställde en kompakt sommarsovsäck igår. Det är väl ett naturligt nästa steg antar jag...

Senaste blogginläggen

  • Pryltest - Craft Nordlite Ultra / Pure Trail Niclas Bergqvist
    Läs mer
  • Men. Du är väl aldrig sjuk? Andreas Lundblad
    Läs mer
  • Att komma dit man är Malin Tidqvist
    Läs mer
  • 10 månader mot 10 mil - my experience Sara Costa
    Läs mer
Se alla våra Inspiratörer

Löpargrupper

För dig som vill upptäcka nya stigar på hemmaplan - ihop med andra.

Outnorth Trailtour

Vilka är landets bästa traillöpare över säsongen 2024? Vilket är det starkaste teamet? Från stränder, via klippor och fjäll till djupa skogar.

Trails of SWE c/o Dacia

Trails of SWE c/o Dacia är 4 lopp, 4 naturtyper, 4 sätt att uppleva vårt fantastiska land. Och 4 sätt att få använda hela din kapacitet, att våga vara grym.

Guider utrustning

Få hjälp inför ditt köp av skor, pannlampor eller löparryggsäck. I samarbete med Outnorth.

Trailkalendern

På fjället, längs havet, i skogen. Här hittar du alla svenska traillopp i en kalender.

Shop

Snyggkläderna, presentkort och löpargrupperna

Trailrunning Sweden AB
Hästtorget 6, 312 30 Laholm
VAT-nr SE559145416901
Email: [email protected]


Lägger till i kundvagnen

  • x
X
X