Långpass på höstfjäll

Egentligen vill jag ligga kvar i sängen, och jag gör det. Länge. Så pass länge att jag börjar tro att jag faktiskt inte kommer att kliva upp. Men så är löparryggan packad. Hux flux. För långpass över fjället, dryga 70 km. Vindjacka, primaloftjacka, långa tights, regnbyxor, extra underställströja, två buffar, liners och skoterhandskar. Godis, gels ...

Ultralöpare som helst springer stig och obanat. Skriver om charmen med att springa långt och länge, om att försöka förflytta mina egna gränser samt livet på fjället tillsammans med min malamute Scout.

Kontakt: [email protected]

Mål: Att springa längre och snabbare och ha så roligt som möjligt längs vägen.

Motto: Det går aldrig som man tänkt sig men det blir bra ändå!

Egentligen vill jag ligga kvar i sängen, och jag gör det. Länge. Så pass länge att jag börjar tro att jag faktiskt inte kommer att kliva upp. Men så är löparryggan packad. Hux flux. För långpass över fjället, dryga 70 km. Vindjacka, primaloftjacka, långa tights, regnbyxor, extra underställströja, två buffar, liners och skoterhandskar. Godis, gels och sportdryck. Pannlampa. När jag går ut i shorts och t-shirt utan att frysa så känns allt detta en smula overkill, men det är samtidigt bara vikt och jag bär hellre för mycket än för lite. 

Roger kör mig till Katterjokk och världen är slående vacker. Färgerna så klara att om jag inte visste bättre så hade jag trott att de fått en rejäl dos av instagramfilter. Ändå är jag inte helt övertygad om att jag verkligen vill springa och för ett ögonblick önskar jag att jag vore mer konstnärligt lagd och skulle tillbringa dagen vid kanten av Torneträsk och måla istället. Men klockan två på eftermiddagen ger mig iväg. Benen sega, en fot som är lite av ett bihang efter att jag vrickat till den häromdagen. Men de första stegen är alltid värst, första kilometrarna alltid längst. Jag vet det då jag sällan är sugen innan, sällan pigg. Och jag har inte bråttom. När man tränar för backyard behöver man inte ha bråttom, bara göra, fullfölja. 

Det är förvånande grönt vid Katterjaure. Om jag inte visste bättre skulle jag tro att det fortfarande är sommar, men de få vandrare jag möter är dock inte sommarklädda och värmen försvinner när jag ger mig upp i det karga. Som vanligt överraskas jag av vilken fantastisk trail vi ändå har in Sverige. Som jag har på hemmaplan. Inser också att det tekniska stenskravlet kanske inte är ultimat för en sladdrig fot. Kanske inte helt otippat. Men jag tar det lugnt, hittar en lunk där jag gåspringer. Efter ett par timmar är allting stenlandskap. Grått. Ensam i världen och någonstans finner jag en trygghet i den känslan, Av att det är jag och fjället. Jag och evigheten. Eller evigheten och jag. 

Efter några timmar börjar det regna. Passerar Sjangeli, en av de vackraste platserna på jorden. Där vill jag bo. Skoterhandskarna har redan åkt på, likaså underställströjan, jackan och mina två buffar. Benen fryser till is, blir röda. Tänker att det är bra att att den riviga dvärgbjörken inte känns så mycket. Nere vid leden till Unna Allakas tar jag på mig primaloftjacka, regnbyxor och äter upp mitt godis utan att smaka eller tugga. Inte ett klädesplagg har varit överflödigt denna gång, eller jo, de långa tightsen men det beror mest på att mina fingrar inte är i fas att pilla med skosnören. Det är bra att påminnas om att man aldrig kan veta i förväg. 

På väg ner i dalen blickar jag ut över ett brinnande mästerverk. Naturen sjunger på sista versen inför vintern och som den gör det. Jag har varit på många vackra platser men ingenstans känner jag mig så hel och hemma som på fjället. Som att jag är en del, om en så liten, och inte bara betraktare. Det är någonting i vinden, luften, den stora stillheten som raserar alla murar och lämnar mig skyddslös. Sårbar men ändå stark. Fyller mig med en urkraft jag inte kan förklara. Bruset, allt det andra, allt det som tar plats men som egentligen inte är viktigt, försvinner. Jag kan släppa garden utan att någon dömer, utan att jag dömer mig själv och jag kan känna mitt innersta tydligt. Förstår ni? Förstår jag? Allting kanske inte alltid behöver förklaras. 

Det börjar bli dunkelt och slutar regna. Jag har tagit fram pannlampan men ännu inte slagit på den. Jag springer som på slutet av första gången jag sprang en ultra, Ler, vad annat kan jag göra? Kantigt och stolpigt men ändå framåt. Slår på pannlampan och inser att det var länge sedan jag sprang i mörker utan att det låg snö på marken. Utan frost i träden. Det är annorlunda, jag hade glömt. Visste inte att jag saknat. Det är ungefär 25 kilometer kvar hem. Kilometrarna går lika långsamt som tiden går fort. I brist på ljus blir alla ljud tydligare. Ripornas kuttrande. Prasslet i fjällbjörkarna. Två ripor sitter på stigen och stirrar på mig, undrar förmodligen var det skarpa ljuset kommer ifrån. Jag berättar att det kommer ifrån mig och de nickar och flyger iväg. Nåja, iväg flyger de åtminstone. Strax ser jag ytterligare två par ögon längre fram och undrar om det möjligen är tältare. Vanskapta i så fall, med långt mellan ögonen. Det är såklart renar och när jag vänder blicken åt sidan lyser ytterligare ett 30-tal ögonpar i mörkret. “Hej, hej”. De svarar inte, bara fortsätter betrakta mig medan jag passerar. 

Abiskojaure. Då är jag hemma. Tänk att jag alltid får den känslan här, trots att fortfarande är över en timme kvar. Det är farligt för att se slutet tenderar att bryta trancen och tidlösheten. Den här gången gör det inte så mycket. Jag behöver inte pressa på och har egentligen inte brådska hem. Det är ganska bra som det är. Förutom att jag är jäkligt sugen på en macka. Himlen har börjat klarna upp och stjärnorna får mig att tänka på de gamla grekerna. Trots att de förmodligen aldrig studerade stjärnor från fjället. Får mig att tänka på alla människor innan mig som tittat på samma bilder, ser samma bilder just nu, och det inger en känsla av trygghet och gemenskap. Jag som är en ensamvarg. Men att titta på stjärnor på avstånd tillsammans med andra verkar vara ett vinnande koncept. 

Med några kilometer kvar blir jag tvungen att släcka lampan och bara stå i mörkret en stund. Miss Aurora har kommit på besök och som hon dansar. Med slöjor av grönt och rosa fyller hon himmelen. Magi, som att en fe viftar med sin trollstav. Och kanske är det det hon gör. Sista kilometern hem går lika tungt som den första, men inte tyngre och jag känner tacksamhet gentemot min kropp. För att den bär mig och för allt den låter mig uppleva. För att jag kan lita på att den kan även när det inte går lätt eller fort. Det är bara knappen där längst upp det är fel på ibland. 

Om en månad ska jag återigen springa backyard. Den fysiska träningen är egentligen klar, behöver bara underhållas, sen är jag redo att springa långt. Men jag behöver hitta den där strömbrytaren till den där knappen däruppe, stänga av. Bara göra. Lära mig att vara i nuet och ingen annanstans. Nuet är för det mesta uthärdligt, ibland för att valen inte är så många. Det är tanken på vad som komma skall som ibland stjälper en. Rädslan för att det ska fortsätta vara jobbigt under lång tid. Backyard är ganska mycket som livet. Kanske är det därför jag återkommer till den här tävlingsformen trots att jag säger att den inte är någonting för mig? För att jag lär mig? Eller kanske för att jag inte lär mig?

Prenumerera på Trailrunning Swedens nyhetsbrev

Senaste blogginläggen

 • Att börja om från början Tony Hoffstrom
  Läs mer
 • Ultralöparens bön Janne Svärdhagen
  Läs mer
 • Val d'Aran 2021 Anna Carlsson
  Läs mer
 • Felspringspolitik. Och en terapeutisk rapport från Mora Trail Andreas Lundblad
  Läs mer
 • En tidig DNS Niclas Bergqvist
  Läs mer
 • Äntligen swimrunlopp igen Linda Doktar
  Läs mer
 • Äntligen riktig tävling igen! Racerapport Skatås Ryggar 2021 Peter Lindquist
  Läs mer
 • Äntligen måndag, äntligen Trailrunning Sweden-löpgrupp! Gunilla Kidmark
  Läs mer
Se alla våra Inspiratörer

Vi är sociala

Följ våra kanaler

#trailrunningsweden

Share the passion of trail

Söndag och solen skiner ifrån klar himmel.
Jag njuter av mitt träningspass tillsammans med bra musik i öronen i 3 timmar. Jag hinner med 31km i lagom tempo utan att det känns för tufft i värmen.
Mina pass de senaste 2 veckorna har gjort mig mer värmetålig än jag trodde, känns skönt. Mitt mål är att vara mer värmetålig tills jag o min älskade fru Carina ska få 3 veckor på Gran Canaria i sol o värme. Har en dröm och en plan som jag återkommer till längre fram att förverkliga då.
Jag har under helgen också varit ”upptagen” med att följa mina vänner som sprungit SM på 24h i Skövde.
Låt mig presentera dessa fantastiska löpare på min instagramstory, kolla in den o låt dig inspireras och hylla dessa fantastiska löpare.

Foto: jorgen.reppling

#swedenrunners #24h #runtoinspire #runmotivation #altrarunningfans #altraredteam #ultraniclas #altrarunning_nordic #trailrunning #trailrunningsweden #älskalöpning #jagspringer #smilesnotmiles #run #ultrarunning #runwithfriends #umarasports #springigbg #runnersworld #runhappy
...

Var springer du idag? ☀️

📸 kgannerud 👈🏼 In och följ och låt dig inspireras 🤩

#weswim
#running #runningmotivation #runner #runnersofinstagram #runstreak #trailrunning #trail #trailrunner #trailrunningsweden #trailrunnersofinstagram #barefootrunning #zerodrop #merrell #merrellshoes #swimrun #swimruntraining #marathon #marathontraining #trilife #trilifestyle #trainingmotivation #traininginspiration #instarunners #instarunner #361degrees #361
...

El dolor que sentiste hoy, es la fuerza que te moverá mañana.
.
.
.
.
#runner #run #trailrunningsweden #runnersmexico #runnerscommunity #photography #instagood #goodvibes
...

Ibland finns det hinder på vägen. Hur stora och jobbiga de är att ta sig förbi bestäms mycket av oss själva. Ibland kan de rent av vara roliga….
#lärare #lärarhälsa #hälsa #mentalhälsa #måbra #hinder #problem #lösningar #mentalträning #problemlösning #träning #träningsglädje #löpning #älskalöpning #löpningärlivet #trailrunning #trailrunningsweden #terränglöpning #traillöpning #ultralöpning #ultralöpare #teamnordictrail #solvikingarna #aktivitus #runnersworldswe #rörelseglädje #rörelse #rörelsevarjedag #utinaturen #pilgrimsleden
...

Trailsnack

Vårt diskussionsforum på Facebook

 

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

3 hours ago

Sigtuna Swimrun

Löningsdag igen😱!!
Vet du inte vart du ska göra av alla nya pengar?
Vad kan vara bättre än att investera i en startplats till Sigtuna Swimrun?
Vi är en ideell förening som arrangerar, därav den förhållandevis låga startavgiften. Men vi hoppas bjuda på ett riktigt bra arrangemang!
Välkomna 28/8!
... Se merSe mindre

1 month ago

Hur tänker ni kring detta med att ha med sig mat och vatten ut i spåret?
Har ni alltid med er, eller har ni någon gräns på hur passet ska vara innan ni tar med er det ena eller andra?
... Se merSe mindre

Kommentarer på Facebook

Har för det mesta inget med, men nu när det är så varmt så har jag med mig dryck. Om pass beräknas bli bortåt två timmar eller mer så har jag med mig både något ätbart och dryck.

Planerar lika som Annika men för nya sträckor kollar jag alltid kartan för att se hur kuperad sträckan är.

Har alltid vatten med mig, i min väst ligger alltid några nötcreme + druvsocker.

Gillar att ha vatten. Har ändå alltid väst för nycklar, telefon, extra tröja etc. Brukar däremot anpassa mängden vatten utifrån väder och sträcka. Springer aldrig så långt (Max 15-20km) så jag behöver ingen mat på vägen. Är sugen på att testa hur kroppen skulle reagera på ”mat” så kommer nog prova inom kort ☺️

Beror på temperatur, längd och typ av löpning. En mils mysrunda i 15 graders värme klarar man sig bra utan vatten. Två timmar kuperat i 27 grader klarar jag mig absolut inte utan en massa vätska.

Jag har order att ha sportdryck med på alla pass över 45 min. Jag har behov av kalorierna, men det ska vara sportdryck med elektrolyter. På varma dagar, typ +18°C eller varmare har jag "order" från idrottsnutritionist att alltid ha med mig sportdryck. Nästan alltid med en kapsel BCAA i sportdrycken. Alltid proteindryck efteråt, återigen pga att jag annars får brist så är det proteindryck med kolhydrater också. På långa pass tar jag gärna salttabletter också.

Jag har alltid med mig vatten.och salttabletter samt druvsocker, även om jag bara ska ta en kortis på ett par kilometer. Jag är ständigt törstig och blir torr i munnen. De flesta jag möter då jag joggar har ingen vätskeväst med. Jag måste ha vatten. Ev pga astma, jag vet inte. På planerade längre turer, över milen har jag umaras sprortdrycker med, för kolhydrater och salter. Hamnar ofta på ställen jag inte riktigt planerat för innan då jag improviserar färdvägen medan jag springer. Kan ibland bli längre sträckor och jobbigare terräng än jag tänkt innan jag far ut. Har hänt att vattnet tagit slut mitt ute i skogen med okänd sträcka hem, hamnar man så är vatten, kolhydrater & salt bra att ha så man tänker klarare Har klarat mig hem hittills, men turen blir ju roligare om man inte får slut på energi mitt i ingenstans. Men som jag skrev från början, jag behöver dricka även vid ett pass på bara ett par kilometer, man är olika, känner inte till någon annan som tar med sig och dricker upp 5 dl vatten på ett par kilometers joggingtur. Eftersom jag inte tror det handlar om vätskebrist har jag kommit på att spara vatten genom att ha med tuggummi samt plocka och tugga på saker som finns i naturen, ex granskott på våren, björklöv, ängsgräs och harsyra.

2 days ago

Hej! Any tips for websites where you can buy Topo shoes here in Sweden?
Tack!
... Se merSe mindre

3 days ago

Tips på bra löparslingor i Lindvallen? ... Se merSe mindre

Kommentarer på Facebook

Fjället såklart!🔝

Massor! Allt beror på hur långt och brant du vill ha det.

Fjällmarabanorna 10k, 21k o 42k är fint uppmärkta 👍

Ett tips är att använda heatmaps på strava, där kan du enkelt rita egna kartor utifrån där andra sprungit ofta, inte bara i Lindvallen men överallt, och du ser längd och höjdmeter i takt med att du ritar 👍🏻 (kräver premium, men ca 500 per år). Det i kombination med WorkOutDoors app på Apple Watch ger dig också rutten utmärkt på en karta på armen med varning när du lämnar rutten. Gör att du kan springa på nya ställen utan risk att hamna fel varje gång. Magiskt bra

1 week ago

Skor 👟 fråga till er alla ni kunniga. Jag har varit i flera butiker och blir inte klok på vad jag skall ha. Utbudet i Mora räcker inte till och kanske ni kan hjälpa mig. Jag älskar lättvikt skor och snabba temposkor. MEN eftersom jag springer mest skog så går de sönder och alla andra jag testar upplevs klumpiga och inte alls den känslan jag är ute efter. Finns de någon trail skor som ni kan rekommendera om ni är som mig? Skall tillägga att jag springer mest Stig och inte offroad. 😄 ... Se merSe mindre

Kommentarer på Facebook

Jag springer trail i Saucony Peregrine, funkar fint och är lätta 😊

Inov-8 x-talon 200

Säger också Inov-8 👍😁.

Snabba trailskor: Adidas Terrex Speed Ultra. Fin kombo av lätt och snabbt men med skydd för trail. 🧨🔥

New balance summit. Prisvärda och sköna enligt mig

Inov8 x-talon 215. Grym känsla, håller för allt!

Jag gillar Salomon sense ride. Supersköna🥰

Inov-8 MUDCLAW 300 är mina fotkompisar. 🏃‍♂️

Bästa skorna jag haft någonsin för kortare turer (under 12km) och för kortare tävlingar är VJ XTRM. 260g ca på mina 42,5or och ett grepp som är så sjukt överlägset allt annat jag provat. Tyvärr, efter att jag fått uppleva det greppet, så är det många andra märken och skor som plötsligt känns kassa, särskilt på blöta stenar, spångar mm. Salomon, Salming, Altra, Inov8, rubbet har fått lägre betyg av mig nu sedan jag kört ett par VJ-skor. Nu börjar mina sjunga på sista versen, så jag ska beställa ett nytt par och det är första gången någonsin jag köper exakt samma sko en gång till.... mvh #greppfrälst

Altra mt king 2, sitter som en smäck 👍

Saucony Mad River 🙌

Hoka one one speedgoat alla dagar i veckan

Altra superior är riktigt fina om man gillar bred tåbox och nolldrop. Känns som att springa i en mockasin.

Följer:)

Altra Superior 👌

Salomon Greyhound?

Kika in Merell om du gillar lättare skor, själv kör jag primärt Altra (0 drop å bred tåbox) eller JoeNimble för minimalistskor

Altra

Arc'teryx Norvan SL

The Running Company Älvdalen har Hoka skor och många olika trail skor i Hoka modellen 🙂 jag själv gillar speedgoat men de har andra ”snabba” trail skor. Även löpband där du kan prova skorna

La Sportiva Helios 3 är lätta, tunna och hållbara, liksom La Sportiva Lycan2 (något mer stabila och dämpade). Gillar du nolldrop rekommenderar jag Altra Lone Peak 5 för dig. Alla dessa har tunnare sula än Speedgoat 4 (som jag gillar mkt).

Merrell Trail Glove! 👍

Lasportivas jackal är mitt förstahands val till stigar, sköna och tåliga, bra dämpning, känns ok även om de blir våta. Använder även Lasportivas bushido, de är lite smalare passform än jackal lätta, snabba & drar inte åt sig vatten kännbart, precis som jackal. De går inte sönder lätt, dem använder jag mest vid stig/offroad. Använder dock andra innersulor än de som satt i skorna.

Jag har 2 lätta skor: salomon s-lab sense som är superlätta och sitter som en smäck på foten. Sen har jag salming elements som är supersköna OCH lätta. Så jag kan rekommendera båda väldigt mycket!

Jag har köpt mitt andra par speedgoat och springer med dom på allt underlag. Har haft två asfaltskor från Hoka och ett par trail från Hoka goretex iinnan jag valde speedgoat. Så kör numera bara hoka. Finns inga bättre och den marginella viktskillnaden känns inte om du inte är väldigt kräsen. Jag behöver dämpningen på alla underlag så jag kan bara varmt rekommendera dom 🤩

View more comments

1 week ago

Har haft mina hoka- skor på mig när jag tog 50 km (10 grader ute) utan problem. I går var skorna på mellan Evertsberg- Mora där jag kände att allt inte stod rätt till vid Hökberg. Väl efter avklarade 44 km och vid portalen i Mora förstod jag att jag nog måste hitta andra skor. Det var 90% grus sträckan. Mellan sälen och Evertsberg hade jag altra- skor. Tror att det är bra att byta till skor med dämpning när det är hårt underlag km efter km. Vad gör jag åt blåsorna under, i fotsulorna och vad finns det för tipps man kan få för att inte få blåsor? ... Se merSe mindre

Har haft mina hoka- skor på mig när jag tog 50 km (10 grader ute) utan problem. I går var skorna på mellan Evertsberg- Mora där jag kände att allt inte stod rätt till vid Hökberg. Väl efter avklarade 44 km och vid portalen i Mora förstod jag att jag nog måste hitta andra skor. Det var 90% grus sträckan. Mellan sälen och Evertsberg hade jag altra- skor. Tror att det är bra att byta till skor med dämpning när det är hårt underlag km efter km. Vad gör jag åt blåsorna under, i fotsulorna och vad finns det för tipps man kan få för att inte få blåsor?

Kommentarer på Facebook

Otroligt att du klarat dej så bra annars 👍😊 Tror att värmen hjälper till. Fötterna sväller mer i värme. Då blir det trångare i skona. Tycker du verkar ha bra skor om du klarat dej så bra tidigare.

Ser ut som tryckblåsor efter många steg mer än skavsårsblåsor. Har också fått det ibland på längre lopp. Vet inte om man kan göra så mycket 🤷‍♂️ Gel kuddar i skorna kanske ? Mot "vanliga" skavsår och blåsor säger många att dubbla strumpor funkar

Om du gillar Altra så är Olympus 4 riktigt bra alternativ till Speed goat. Fungerar bra både på asfalt och stig

Mmmm förklara varför man får tryckblåsor, då kanske man oxå hittar en lösning 😝

Har du fått blåsorna av smågrus i skorna eller är skorna trånga där fram ? :)

Nej, ingetdera....kan vicka på tårna fram och Ch snörar på dem bra vid vristen. Har funkat bra för det mesta men har ett par andra skor ( icebug) som jag fått liknande om jag springer mer än 20 km.

Mina fötter uppvisar rejäla sprickor precis efter långa turer där nu blåsorna dykt upp....kan det ha ett samband?

Finns skavsårs plåster som man kan ha just under tramdynan, fick samma problem då jag sprang långt . Tror de kom från friktion mellan strumpa och skor

This has happened to me with shoes that were slightly too big and my foot slid around in the shoe too much

Strumpa...viktigt..

Tips!https://open.spotify.com/episode/3NtNQs8tkbHMU0pMW0I5LW?si=uhd-Z6EKQrqyZwsioFodoA&utm_source=copy-link&dl_branch=1

View more comments

1 week ago

Finns det fler som har problem med nedsjunket fotvalv framtill? Jag har fått specialgjorda iläggssulor och nu är det också dags för nya skor.

Har idag Saucony peregrin som är sååå bra pga att de är så vattenavstötande t ex.

Men finns det andra rekommendationer på skor som är vattenavstötande och har bra grepp - samtidigt som de är bra med min fot problematik?
... Se merSe mindre

Kommentarer på Facebook

Ett tips är att kolla in fotanders på Instagram. Han delar med sig av många tips på att stärka upp fötterna. Grannen har haft liknande problem och alltid sprungit med inlägg. Dock så har han kunnat skippa dessa när han började springa med noll drop skor (Altra Olympus 4)

Lyssna på maraton podden med "fot Anders" Nordström! Tror många kommer att få sig en tankeställare

Tack Niclas Brunnberg för tipset att lyssna på Maratonpodden. Avsnittet med "fot-Anders" var intressant podcasts.nu/avsnitt/maratonpodden/219-fot-anders-nordstrom-darfor-sabbar-loparskorna-din-lopning-...

2 weeks ago

Söker tips på kalfjällslöpning för turer på 12-35 km! Om allt går som det ska, så drar jag med mig årets jobbigaste kattunge Ziggy som tror sig ha makten att rubba jorden ur sin axel.. Försöker få till en tur med äventyrsvanen norröver och vill kunna parkera vanen och dra ut på ett par timmars go fjällöpning på kalfjäll. Gör inget om det tar 45 min att löpa upp på kalfjäll, men typ parkering 35-45 min från kalfjäll och goa springleder? Idre har jag koll på och även Helags/fältjägaren samt klassiska Jämtlandstriangeln. Tar tacksamt emot tips på stökig, brutal, älskvärd och härlig löpning på kalfjäll! ... Se merSe mindre

Söker tips på kalfjällslöpning för turer på 12-35 km! Om allt går som det ska, så drar jag med mig årets jobbigaste kattunge Ziggy som tror sig ha makten att rubba jorden ur sin axel.. Försöker få till en tur med äventyrsvanen norröver och vill kunna parkera vanen och dra ut på ett par timmars go fjällöpning på kalfjäll. Gör inget om det tar 45 min att löpa upp på kalfjäll, men typ parkering 35-45 min från kalfjäll och goa springleder? Idre har jag koll på och även Helags/fältjägaren samt klassiska Jämtlandstriangeln. Tar tacksamt emot tips på stökig, brutal, älskvärd och härlig löpning på kalfjäll!

Kommentarer på Facebook

Kolla Fjällmaratonlederna mellan Vålådalen och Trillevallen! Riktigt fina leder enligt mig ☺️

Grövelsjöfjällen ...oändliga möjligheter...

Hämta fler

Poddar

Här samlar vi alla för Trailrunningpodden och Idre Fjällmaratonpodden. Trevlig lyssning!

 

Strava

Gå med i Trailrunning Swedens klubb på Strava och peppa ihop!

 

En av Sveriges mest meriterade löpare, @idanilssi är tillbaka efter långdragna skadebekymmer. https://trailrunningsweden.se/2021/07/19/ida-nilsson-jag-orkar-vara-trott-lange/

Löpargruppen i Göteborg-Härryda - vilken dundersuccé. Fullbokad inför hösten med 50 löpare på nån timme. https://trailrunningsweden.se/lopargrupper/goteborg-harryda/

Fem tjejer tycker till om nya MOAB FLIGHT från Merrell. https://trailrunningsweden.se/2021/06/10/moab-flight/

Intervju med Sebastian Ljungdahl. https://trailrunningsweden.se/2021/06/04/fran-oldrickare-till-skyrunner/

Jämn kamp mellan Fredrik Bakkman och Sebastian Ljungdahl i @skatasryggar . Karin Nilsson vann damklassen.

Efter positiva besked kring höstens motionslopp har det lagts till många spännande lopp i Trailkalendern. https://trailrunningsweden.se/trailkalendern

Nyhetsbrev

Prenumerera på våra nyhetsbrev och få tillgång till specialerbjudanden.

 

Meny

X
X