666 The Number Of The Runstreak

In this case wisdom is needed: Let the person who has understanding calculate the total number of the beast, because it is a...

29 oktober, 2020 |

"In this case wisdom is needed: Let the person who has understanding calculate the total number of the beast, because it is a human total number, and the sum of the number is 666" (Rev 13:18 International Standard Version)
Runstreak 666. Ett av mina största mål med denna runstreak. Maiden har varit mina husgudar sedan tidigt 80-tal så därav min fascination kring detta nummer.

Nog om det. 666 dagar alltså, jag som bara skulle testa det någon vecka för att kunna dissa det som det skräp jag förutfattat hävdat att det var med runstreak, men som så mycket annat är jag noga med att testa saker innan jag helt dömmer ut det men visst hade jag förutfattade meningar om allt från hur kroppen skulle bli sliten till att man skulle springa trots feber och halsont. Men oj så fel jag hade i det mesta.
Första året sprang jag som minimum 5 km men blev sedan lite för sliten, vet inte om åldern började ta ut sin rätt för första året hade jag inga sådana känningar. Jag tog då rådet att istället sikta på 20 minuter varje dag som Ellen Westfelt förespråkade och detta gjorde underverk med återhämtningen samtidigt som jag fann en större njutning med varje dags runda och kunde njuta av mina 20 minuter utan att stressa över hur långt det blev. Minimum är ju en mile och det klarar man på 20 minuter om man inte kryper.

Roligt är också att jag kunnat inspirera flera av mina vänner till denna träningsform, vänner som var allt från soffpotatisar till ultranördar, en av dem gick precis över 300-strecket, bra kämpat @petersvanberg62
Hur tänker jag nu då.

Jag har ju mina problem, 1,5 år med en kronisk höftsmärta som varken blir bättre eller sämre. Med tanke på de fördelar som jag ändå ser med min runstreak så kör jag väl vidare mot 2 årsdagen. Nu firar jag med ett glas vin så får det bli dag 667 imorgon
Här är Maidens text.
"Woe to you, oh Earth and sea, for the Devil sends the Beast with wrath
Because he knows the time is short
Let him who hath understanding reckon the number of the Beast
For it is a human number, its number is six hundred and sixty six"

Förresten för att fira har jag beställt en tid för en tatuering som ska hylla denna dag

Senaste blogginläggen

  • Pryltest - Craft Nordlite Ultra / Pure Trail Niclas Bergqvist
    Läs mer
  • Men. Du är väl aldrig sjuk? Andreas Lundblad
    Läs mer
  • Att komma dit man är Malin Tidqvist
    Läs mer
  • 10 månader mot 10 mil - my experience Sara Costa
    Läs mer
Se alla våra Inspiratörer

Löpargrupper

För dig som vill upptäcka nya stigar på hemmaplan - ihop med andra.

Outnorth Trailtour

Vilka är landets bästa traillöpare över säsongen 2024? Vilket är det starkaste teamet? Från stränder, via klippor och fjäll till djupa skogar.

Trails of SWE c/o Dacia

Trails of SWE c/o Dacia är 4 lopp, 4 naturtyper, 4 sätt att uppleva vårt fantastiska land. Och 4 sätt att få använda hela din kapacitet, att våga vara grym.

Guider utrustning

Få hjälp inför ditt köp av skor, pannlampor eller löparryggsäck. I samarbete med Outnorth.

Trailkalendern

På fjället, längs havet, i skogen. Här hittar du alla svenska traillopp i en kalender.

Shop

Snyggkläderna, presentkort och löpargrupperna

Trailrunning Sweden AB
Hästtorget 6, 312 30 Laholm
VAT-nr SE559145416901
Email: [email protected]


Lägger till i kundvagnen

  • x
X
X