Isaberg – aktiviteter och träning för hela familjen

Isaberg

I samarbete med Isaberg bodde jag och min man där ett par dagar för att träna och uppleva en del av vad anläggningen har att erbjuda. För några år sedan när var vi på semester i närheten tog vi med mtb-cyklarna och testade deras mtb-banor och leder. Jag minns att jag blev överraskad över hur mycket det fanns att göra och hur lite vi hann på vårt korta besök. Därför var det med stor förväntan som jag åkte dit igen, nu för att få längre tid att utforska området.

Isaberg ligger i  Småland i Hestra nära Gislaved med flera slalombackar i sluttningarna bakom och den lilla sjön Agnsjön framför. Det finns stugor av olika storlek, hotellboende och camping, restauranger och kiosker. Vi bodde i en liten men väldigt mysig och välplanerad stuga i området Ekorren, nära till reception och restaurang och med mtb-spår och hinderbana bakom knuten.

Isaberg, ett aktivitetscentrum för hela familjen.

Vi packade med oss mtb cyklar, löparskor och jag tog även med våtdräkt ifall det skulle bli möjlighet för sim i sjön och vi bokade bastuflotten i förväg. Några dagar utan våra ungdomar med bara vår egen träning i fokus, en ny upplevelse för oss.

Ett par dagar med fokus på egen träning, hur underbart?

Från Göteborg är det bara 1,5 h bilresa till Isaberg, snabbt och enkelt.

Mtb-leder och Bike Park

När vi installerat oss i stugan drog vi på träningskläderna och tog cyklarna för en tur på de närmsta mtb banorna. Jättefina skogsstigar och iordningställda banor som slingrar upp och ner längs bergssluttningen. Det finns mängder av leder med olika svårighetsgrad och olika längd, du väljer vad som passar dig bäst. Lång och enkel cykling eller tuff och teknisk? Har man inte egna cyklar går det såklart att hyra och att gå mtb-kurs.

Rodelbanan

Vi kollade in den nya rodelbanan och åkte ett par åk i den. Wow, det var som en riktig berg och dalbana! Eftersom det är bromsar på kälken bestämmer du farten själv, när den fick hög fart kittlade det i magen i de doserade kurvorna! En riktigt häftig upplevelse!

Rodelbanan, tjohoo!

Hinderbanan

Vidare till Hinderbanan! 16 hinder på 1,2 km med en fin blandning av både väldigt, väldigt svåra och riktigt enkla hinder. Klättra upp och ned i nät, springa upp på ramp, monkeybar, balansstänger, ninja steps och romerska ringar…det var en bra blandning där vi klarade av de flesta men jag förstår också vad jag behöver träna på för att klara fler, grepp- och armstyrka.

Oj så vingligt! Men om jag spände kroppen och lutade mig mot det övre repet var det lättare att hålla balansen och gå framåt.

Ringarna var absolut svårast! På Isabergs hemsida finns filmer på varje hinder och hur de ska forceras, bra tips! (Länk till filmerna här.) Hinderbanan är en aktivitet som passar hela familjen där även yngre barn kan klara några hinder och de mest vältränade tonåringar hittar sina utmaningar. Några av hindren som jag tyckte var läskiga första gången jag testade kunde jag komma tillbaka till senare och klara av utan höjdpirr i magen, träning ger färdighet.

Nätet. Läskigt först att klättra över till andra sidan, men efter lite övning gick det smidigt.

Traillöpning

Nästa dag som var blåsig och riktigt höstkall tog vi på oss löparkläderna, packade löparryggan med bananer och vatten och besåg de närmsta lederna för vandring/traillöpning. Vi började med Jättestigen, en kort led, bara 2,8 km, men med 155 hm.

Jättestigen

Hög puls utlovades, och så blev det! Spännande klättring genom en smal, brant klippskreva upp till toppen och det gamla utkikstornet och sedan härlig löpning genom skidområdet och nedför serpetinbackar tillbaka till Isabergs aktivitetscentrum.

Vem blir inte sugen på en tur här?

Vi fortsatte löpturen ner till sjön, till den fina sandstranden med badplats och kajakuthyrning och längs den lilla Sjöstigen runt en udde och vidare på mtb-stigar söderut längs sjön. Fina stigar genom lingonris och över bergsknallar täckta av vitmossa, väldigt lätt och skön löpning.

Skön löpning längs sjön.

Jag tittade på kartan och letade efter enklare cykling och fastnade för Ettöleden till Isabergs Golfbana. Egentligen är det en vandringsled men det gick bra att cykla den, det var inte många vandrare ute denna blåsiga höstdag. På några partier med mycket rötter och stenar i nedförsbacke ledde jag cykeln. En del av leden gick genom hagar med gult gräs och gula löv och jag fick en riktigt skön naturupplevelse av hösten.

Ettöleden, en jättefin vandringsled

Bastuflotte

På kvällen hade vi bokat bastuflotten och med pannlamporna tända gick vi ner till sjön i mörkret, väldigt mysigt! Bastun var varm och gungade mjukt på vågorna. Vi tog med lite gott att äta och dricka och dukade upp i det lilla omklädningsrummet utanför bastun.

Isabergs fina bastuflotte

Vilken känsla att bli riktigt varm och avslappnad i bastun och sedan glida ner i den kalla sjön! Helt underbart. Jag provade en ny pannlampa, Explore 4RC från Silva, som är helt vattentät och som jag simmade med i mörkret.

Jag provade Silvas pannlampa Explore 4RC som är helt vattentät. Perfekt för sim och bad i mörker.

Höghöjdsbanan

På vår sista dag på Isaberg blev det dags för min största utmaning, höghöjdsbanan. Jag är inte höjdrädd egentligen, men att vistas högt upp på små plattformar ser läskigt ut. Och att klättra och klänga över och på hinder högt upp känns ju obehagligt. Men detta var något jag vill utmana mig med och de lägre banorna skulle nog att gå bra?

Höghöjdsbanan Isaberg Tree Top Adventure har fyra olika svårighetsgrader; grön, blå, röd och svart, där grön är enklast och lägst och den svarta banan högst (upp till 15 m) och med mest krävande hinder.

Instruktören går noga igenom all säkerhetsutrustning och de olika banorna.

Vår instruktör berättade om banorna och hur säkerhetselen fungerar. Det finns två vajrar med varsitt lås som ett i taget flyttas allteftersom man går vidare på banan. Ett lås i taget, det går inte att öppna båda samtidigt så man sitter alltid säkrad.

Säkerhetsselen

Sedan bar det av. Barnfamiljerna startade på de enklare banorna, det hade jag också velat men för att slippa stå i kö gick jag direkt på den röda banan. Svårigheterna började direkt, gå på smala brädor, en lina att balansera på, en zipline och jag hoppade till ett nät. Det var roligt men jag fick vara fokuserad och systematisk, ett hinder i taget, flytta med mig säkerhetslåsen och koncentrera mig på varje hinder.

Koncentration

Efter den röda banan fortsatte jag till den svarta, den svåraste. Den går högre upp och den ”kräver smidighet, balans, styrka och mod” som det står på hemsidan. Och det gör den verkligen. Här handlade det inte bara om att utmana sin höjdrädsla utan dessa hinder krävde även fysisk styrka. Jag fick ta i, sträcka mig, hålla hårt och klättra. Jag blev lite orolig inför varje hinder men liksom i ultralöpning fick jag inte tänka för långt fram, bara ta ett hinder i taget. Lösa en uppgift åt gången. Till slut var jag framme vid den avslutande ziplinen och det var faktiskt med darriga ben jag klättrade ner på marken, en jätterolig utmaning men också en fysisk ansträngning.

Ett av hindren på röd bana.

Höghöjdsbanan är liksom de andra aktiviteterna på Isaberg något hela familjen kan göra tillsammans. Beroende på ålder väljer man olika svårighet men man delar den gemensamma upplevelsen.

Bild ur Isabergs informationsfolder.

Tack Isaberg för en jättefin vistelse hos er! Nästa gång tar jag med mig hela familjen, jag är säker på att även ungdomarna kommer att uppskatta alla era aktiviteter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Trail- och ultralöpare som njuter med alla sinnen under alla årstider. Kryddar löpningen med spännande ultrautmaningar där upplevelsen är i fokus

Född: 1971

Kontakt: [email protected]

Mål: Jag vill inspirera alla människor till att uppleva det unika med traillöpning, att de ska få njuta och glädjas över löpningen utan krav på distans eller fart.

Motto: Löpning är glädje!

Prenumerera på Trailrunning Swedens nyhetsbrev

Spännande lopp

sön11julalldayFeaturedMora Trail2 km, 4 km, 8 km, 17 km, 30 kmLandskap:Dalarna

lör21augalldayFeaturedStockholm Trail5 km, 10 km, 21 kmLandskap:Stockholm

lör28aug04:0019:00FeaturedSalming Idre Fjällmaraton12 km, 28 km, 45 km, 84 kmLandskap:Dalarna

03sepallday05alldayFeaturedIcebug Xperience West Coast Trail74 km (23 km + 29 km +22 km)Landskap:Bohuslän

lör11sepalldayalldayFeaturedÄngsö Trail Run6 km, 12km, 25km, 50kmLandskap:Västmanland

lör02oktalldayalldayFeaturedHärnö Trail7 km, 14 km, 21 kmLandskap:Ångermanland

lör09okt10:00FeaturedHoka Torekov-Båstad21,2 kmLandskap:SkåneAnmälanDeltagare

lör16oktalldayFeaturedRya Åsar Trail Run11,6 kmLandskap:Västergötland

Senaste blogginläggen

 • Äntligen riktig tävling igen! Racerapport Skatås Ryggar 2021 Peter Lindquist
  Läs mer
 • Pryltest - Salomon ADV Skin Set 12 Niclas Bergqvist
  Läs mer
 • Löparkompisen Texas Linda Doktar
  Läs mer
 • Äntligen måndag, äntligen Trailrunning Sweden-löpgrupp! Gunilla Kidmark
  Läs mer
 • Bergslagsleden "Det är inte så lätt som man tror" Anna Carlsson
  Läs mer
 • 30 km och aprilväder Fanny Ahlfors
  Läs mer
 • "Vi lever livet framlänges men förstår det baklänges" Janne Svärdhagen
  Läs mer
 • Höga Kusten Winter Trail Bröderna Backa
  Läs mer
Se alla våra Inspiratörer
Vi är sociala
Följ våra kanaler
PlayPause
Slider

#trailrunningsweden

Share the passion of trail

En tisdagkväll i maj med solen i ögonen ☀️🌲 🌾🐚 #tb
.
Vad gör man när man inte springer och har löpvila??? 😱 Man blickar så klart tillbaka på en helt MAGISK termin med #trsuddevallaljungskile jonna04 & trailrunningswe ✨
#trail #trailrunning #trailrunningsweden #trslöpargrupper #run #running #happyrun
...

VARFÖR?

Sträckan ut från Landskrona igår var 8km ren tristess innan det blev i alla fall lite närkänning av natur igen de kommande 6km. Industriområde med bolmande skorstenar, dundrande lastbilar, asfaltsrakor och total avsaknad av charm. Jag som vill springa i naturen, uppleva lugnet och se de skånska vidderna - vad hände nu?

För fösta gången fick jag en liten motivationsdipp. Varför gör jag det här? Varför ödslar jag tid på att springa här när jag kan vara hemma med min familj som jag längtar efter? Vad är syftet med detta?

Lika snabbt kom motivationen tillbaka. Av just de frågorna.
✨Jag gör det för att tacksamheten till att jag har en frisk familj att komma hem till är så stor och inte alls så självklar som man lätt tar för givet. 💗
✨Jag gör det för att jag önskar alla barn och föräldrar samma lycka som jag har.
✨ Jag gör det för att visa på lyxen att vi i Sverige har en tillgänglig natur och ett äventyr som väntar runt hörnet som alla kan uppleva utan kostnad när som helst🌳🌊
✨ Jag gör det för att testa mina gränser fysiskt och mentalt och inse hur mycket mer jag klarar av än jag tror.

Kraften av mental träning när den är som bäst. 🙏🏻 Nu kör vi vidare ett par dagar till innan jag äntligen får krama mina 💗
✨✨
#Teambjäreborn springer skaneleden till förmån för barncancerfonden
✨✨

#teambjäreborn #teambjärebornskåneleden #mentalträningbybjäreborn #mentalträning #mentaltraining #mentalstyrka #mentalstrength #reflektion #insikt #insikter#varför #springa #ultralöpning #running #trailrunning #trailrunningsweden #skåne #skåneleden #äventyr #adventure
...

Korta intervaller i kvällssolen. Det var länge sedan och det kändes…
#jagspringer #löpning #löpare #runhappy #runner #runners #runnersofinstagram #run #springa #löparglädje #ilovetorun #runnershigh #runtoinspire #justrun #instarunners #runday #trailrun #trailrunning #trailrunner #trailrunningsweden #ensvenskklassiker #göteborgsvarvet #lidingöloppet #hbgm #jönköpingmarathon
...

Lite drygt 8 km myspass efter ett par intensiva dagar är precis vad en kvinna behöver 🙏🏼😅🏃‍♀️
#10månadermot10mil
#paceonearth
#runstreaksverige
#trailrunning
#trailrunningsweden
#craftsportswear
#altralonepeak
...

Kall men skön morgon idag på löprundan 6.00. Fick härliga #7 km men flowet växlade mer idag än igår. Närvaron i löpningen var desto bättre och med mina #altraescalante känns varje steg mot undelaget närvarande. Idag är det sista jobbdagen för mig och det känns gott efter det här året med Covid och distansundervisning. Ha en fin onsdag alla.

#löparglädje #löpare #löprunda #trailrunning #trailrunningsweden #traillöpning #löpningärkul #träningsglädje #träningsmotivation #springandetjejer #springsnyggt #springa #pannbenslöpning #pannben #pannbensträning #morgonträning #vårlöpning #jagspringer #jagärenlöpare #träningsinspiration #älskarlöpning #kroppenlevererar #kroppochsjäl #sommarkänsla #fitness #sprungenlöprunda altrarunningfans altrarunning_nordic raceoneapp
...

Ibland vill man ut i skogen. Och ibland måste man ut.

Idag var det det senare. En lång dag och kväll bakom datorn. Huvudvärken kommer smygande, tröttheten.

Men då finna den där, skogen. Förlåtande, lugnande, helande.

Idag svepte den förbi lite snabbare än vanligt. Tröskelintervaller, 1+2+3+15 minuter. Då känner man att man lever igen.

arduua
Specialized in Skyrunning, Trail and Ultra-trail

#Arduua #Arduuaskyrunning #skyrunning #ultrarunning #ultrarunner #ultratrail #Skyrunner #skyrun #skyrunners #trailrunning #trailrunningsweden #trailrunner #trailrunners #traillife #mountainrunning #mountainrunner #mountainrunners
#veganrunner
...

Trailsnack

Vårt diskussionsforum på Facebook

 

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

2 days ago

Hjälp... Jag vill ha allt av en sko! Dämpning, högre skaft och kanske helst inte en "vattentät" sko. Men har insett att jag nog måste släppa på något.
Har du löparupplevelser av: Altra Olympus, Altra lonepeak mid, Hoka speedgoat mid?
Någon som sprungit låångt och med lite mer packning med en låg sko. Hur känns stödet efter x antal mil? 😁 Kanske kan kompletteras med kompressionsstrumpa? (aldrig provat det)
... Se merSe mindre

Kommentarer på Facebook

Jag har varit väldigt nöjd med speedgoat mid under vinterhalvåret. Bra stöd för foten och skönt med skaftet för att skydda vristen i stökig/snöig terräng. Däremot upplever jag att de är lite tunga och jag blir sliten i benen.

Ps. Du kan inte få "allt" av en sko... 😆 Mitt tips är att hitta två som funkar bra, en för asfalt/grus och en för ren trail.

Jag har Lone peak mid och är inte helnöjd. Bra fäste, skönt med 0 drop men på min fot sitter de inte bra. Framförallt blir det trångt vid snörningen vilket gjort att jag får hoppa över hål i den.

Olympus är mitt val när jag ska springa långt. Bra grepp på våt sten och lera. Funkar bra om det kommer partier med väg också. Sulan är liksom bredare än foten, som en plattform man liksom är nedsänkt i… så väldigt stabil trots all dämpning. Inte så lekfull, men känns inte så klumpig som den ser ut 😂 Har sprungit med några kg men ingen jättepackning, och som längst 8mil… då var de fortfarande sköna 🤷‍♀️

Olympus är mina absoluta favoriter! De satt på mina fötter i 8 mil utan att jag behövde fundera på att byta ut dem! Fantastiska! Dock ingen packning. Jag älskar även mina Lone Peak, men har inte sprungit långt i dem. Skulle jag göra det skulle jag nog sejfa upp med att smyga med mig olympusen att byta till om det blev kris 😜

Olympos är min favoritsko. Använder dessa nästan uteslutande på långpass. Sprang 130 km i dessa på Vinninge ultra trail med runt tre kg packning. Varken blånagel, blåsor eller skav trots alla dessa mil. Att de sedan har hållt över 100 mil är rekord för min del. Springer ju mycket teknisk trail och även en hel del obanat.

2 days ago

Trailrun i Sörmlands skogarna.Fantastisk rundslinga. Se startpunkt. På lördag blir det Harsjöhult och söderut.🏃‍♂️🏃‍♀️ ... Se merSe mindre

Trailrun i Sörmlands skogarna.Fantastisk rundslinga. Se startpunkt. På lördag blir det Harsjöhult och söderut.🏃‍♂️🏃‍♀️

Kommentarer på Facebook

Hur lång var slingan? Har den ett namn och är uppmärkt?

6 days ago

För någon som mest springer på relativt plan mark, mycket asfalt och lättare trail, hur realistiskt är det att genomföra någon av de kortare distanserna i Kullamannen? Antingen svart bana eller 22km? Springer en halvmara på under två timmar i lätt terräng och har mer att ge efter det. Grymt sugen på att testa! Ni som är mer hemma i trailspåret, vad säger ni? Tacksam för input 🙏 ... Se merSe mindre

För någon som mest springer på relativt plan mark, mycket asfalt och lättare trail, hur realistiskt är det att genomföra någon av de kortare distanserna i Kullamannen? Antingen svart bana eller 22km? Springer en halvmara på under två timmar i lätt terräng och har mer att ge efter det. Grymt sugen på att testa! Ni som är mer hemma i trailspåret, vad säger ni? Tacksam för input 🙏

Kommentarer på Facebook

Nu vet jag inte hur långt du springer som längst men klarar du en halvmara på asfalt så klarar du det i Trail, det tar bara längre tid och du får gå i backar som du kanske inte är van vid

Allt går om man vill 💪❤

Jag skulle vilja säg att det är en annan typ av löpning och man kan inte jämföra sina tider på något sätt, det tar längre tid och är du inte van vid backar så kan det bli kämpigt men du kommer att klara det men troligen med rejäl träningsvärk framsida och baksida lår. Har tränat en del på 22 km på Kullen och det brukar vara nedför som blir jobbigast om man är otränad och då är det viktigt att ha koll på fötterna då det kan vara ganska tekniskt på många ställen. Skor med bra grepp är att föredra annars kan det bli halt i löven upp till Håkull. Men det är väldigt vackert att spring på Kullen.

Det klarar du säkert galant. Är du inte van att springa i de mer tekniska delarna eller branta backarna så är det bara att promenera. Du kommer inte ångra dig 😃

Det går bra! Träna på att springa nerför! Första gången jag sprang Dödens så hade jag sjuk träningsvärk i framsida lår i 4 dagar så man kved när man gick nedför😂😂 men underbart lopp!

Ja, jag klarade det och var betydligt sämre tränad än du! Enda fällan är att springa på som du är van och ta knäcken på dig i första backen, var andra som var vältränade (på plant) som gjorde det misstaget när jag deltog.

Sprang kullamannen dödenzon för en månad sedan, riktigt jävla jobbig. Ingen vila.... Bara jobba😎men testa, kul att göra

Du fixar det utan problem om du är så snabb på halvmaran. Ta med stavar om du vill för uppför, då det ju kan va lite lerigt.

Sen kan du gå vidare med 27k om du får blodad tand.

Jag är typ asfaltsknarkare och "sprang" Dark trail 100 miles i höstas och klarade det så jag ser inte varför du inte skulle klara dom sträckorna som du siktar på. Och sedan så är det ju så att om man inte testat så vet man inte. 😅

Det klara du 👍 är du sugen så kör. Finns väl inget att förlora bara allt att vinna. Om inte,så en erfarenhet rikare 😊.

Jag har inte sprungit så långt i terräng förut men anmälde mig till 22 km. Det går nog om man vill 😅

Det klarar du! 💪🏼 Fundera på skoval och att springa in skor om du väljer att köpa trailskor! Om du inte redan har lämpliga skor! Det är såååå mycket roligare med trailskor och risken att vricka/stuka fötterna minskar om du köper låga och platta skor! 🙏🏼❤️

Det är 2 backar i dödens zon som är ordentligt branta och långa men ta det lugnt så går det bra. Resten är hyfsat enkelt. Du fixar det såklart, men kör några pass på kuperad stig inför loppet så får du en fin resa. Som Jenny skrev så bör du absolut springa i trailskor, speciellt för greppet. Stigarna kan vara ordentligt hala om det regnar.

Klart du skall springa! Det är ett roligt utmanande och vackert lopp! Som tidigare inlägg påpekat är ett par trailskor med bra grepp ett måste. En löparväst så du kan få med dig vätska (ofta väldigt få vätskekontroller), energi och möjlighet att förvara förstäkningsplagg kan vara bra - iaf om du satsar på 22km el längre.

Absolut. Fantastisk upplevelse. Har sprungit i strålande sol - underbart. Nästa år i regn o lera. Ett steg fram o två tillbaka. Men klart värt totalutmattning. Bara ett måste att göra 🥳💫🇸🇪🤩

View more comments

5 days ago

Hej! Jag Ska dra ut o springa söder (sydväst dvs inte nacka) om Stockholm idag. Trött på gömmaren. Har ni något tips? Flottsbro bra? Mvh erik ... Se merSe mindre

Kommentarer på Facebook

Sörmlandsleden etapp 3 & 5 är fina

Paradiset, Ågesta eller Rudan kanske? Inte sprungit vid Flottbro så inget inspel om det.

Huddingeleden öster om flemmingsberg

Huddingeleden från Gladökvarn binds ihop med Stenbergsleden till rundslinga (12km) kan också förlängas om du viker av och tar hela gröna Skogsmilen i Flemingsbergsskogen.

Ågesta har fina spår. Rudan i Haninge. Kul att springa på nya platser så det rekommenderas.

Ågesta skogsspår e bra!

Tack för alla tips! Chansade och sprang stigarna i flottsbro. Asmaxade. Kändes precis som första säsongen av true detectives när jag kom till en duvfarm i skogen. Samt en bock i trä mitt ute i ingenstans

2 weeks ago

Hej (igen)! Skofundringar (igen) Jag trivs kanonbra med mina Altra Lone Peak Jag behöver dock ett par andra dojor när jag springer på lite hårdare underlag. Dessutom så vill jag ha ett par svalare skor då. Vilken modell från Altra skulle ni säga motsvarar Lone Peak? Jag vill helst inte ha en sko med jättetjock sula. Tack på förhand 🙂 ... Se merSe mindre

Kommentarer på Facebook

Vill du ha Altra med mindre dämpning är nästa sko Superior. Den här sidan brukar jag hålla koll på: outdoorcrunch.com/altra-timp-vs-lone-peak/

Torin eller Escalante (ännu tunnare) skulle jag säga. Lone peak är "klumpiga" jmf med dessa💕

Tänk på att de är helt olika i sko! Har ett par Torin som känns jätte taighta och tjocka om man jämför med Lone Peak, eller Timp. Får ha mina som inneskor och följer för behöver också ett par till asfalt eftersom jag inte riktigt var glad för Torin.

Sen Altra one utgick ur sortimentet har jag kört mina superior även på asfalt. Tycker det funkar bra.

Hämta fler

Poddar

Här samlar vi alla för Trailrunningpodden och Idre Fjällmaratonpodden. Trevlig lyssning!

 

Strava

Gå med i Trailrunning Swedens klubb på Strava och peppa ihop!

 

Fem tjejer tycker till om nya MOAB FLIGHT från Merrell. https://trailrunningsweden.se/2021/06/10/moab-flight/

Intervju med Sebastian Ljungdahl. https://trailrunningsweden.se/2021/06/04/fran-oldrickare-till-skyrunner/

Jämn kamp mellan Fredrik Bakkman och Sebastian Ljungdahl i @skatasryggar . Karin Nilsson vann damklassen.

Efter positiva besked kring höstens motionslopp har det lagts till många spännande lopp i Trailkalendern. https://trailrunningsweden.se/trailkalendern

Jonatan Fridolfsson gjorde 13:53 på 5000 m i veckan. På lördag blir han en spännande utmanare till segern i Trailtourpremiären på @skatasryggar

Årets Trailtour består av 7 deltävlingar där man i slutändan räknar de fyra bästa resultaten plus finalen vid Rya Åsar Trail den 16 oktober.

Nyhetsbrev

Prenumerera på våra nyhetsbrev och få tillgång till specialerbjudanden.

 

Meny

X
X