Årets planer!

2023 blir ett år på hemmaplan och med endast ett lopp som huvudfokus, med ett gäng kortare lopp som grädde på moset. För tredje gången så är jag anmäld till...

12 mars, 2023 |

2023 blir ett år på hemmaplan och med endast ett lopp som huvudfokus, med ett gäng kortare lopp som grädde på moset.

För tredje gången så är jag anmäld till Kullamannen 100 miles. 2019 och 2022 kom jag aldrig ner pga skador och sånt strunt men i år ska det j*klar i mig bli av!

Tidigare år har jag alltid haft ett till, större lopp utomlands inplanerat under sommaren men nu när man lever på CSN sedan ett tag tillbaka så ligger allt fokus på Kullamannen.

Trailrunning Sweden Trailtour

Förutom Idre Fjällmaraton så har jag inte sprungit några andra lopp under denna serien men det får det bli lite ändring på nu. Två stopp har jag anmält mig till: Kolmårdstrailen (21km) och Mora Trail (30km)

Paradiset STHLM

Mer hemmaplan än så här kan jag nog inte få, oklart hur många timmar och kilometer jag harvat runt utmed den 26km långa bansträckningen men många är det. Banan går genom ett riktigt härligt område som innehåller det mesta man kan önska sig som stiglöpare.

Svartsjön
Från utsiktstornet på Tornberget

Mer än så är inte planerat med nummerlapp på än så länge, det är inte omöjligt att något mer dyker upp. Däremot finns det lite annat på agendan som får klassas som egna äventyr.

Huddingeleden - 80km

En relativt ny led som går genom hela Huddinge kommun och förbi hela 13 skyddade naturområden i kommunen. Jag har sprungit på kanske en tredjedel av leden fram tills nu så det ska bli kul att ge sig på hela.
Min ambition är att ha det som ett av vårens ultrapass, utan tidsambitioner egentligen men någonstans mellan 8-10h skulle ju vara kul. Det finns en FKT på 7h24min men den lämnar jag till någon annan att klå.

Sörmlandsleden

Jag har två planerade sträckor jag gärna vill göra under sommaren, Nynäshamn - Björkhagen (95km) och Läggesta - Handen (120km). När i tid dessa blir av får jag se när sommaren närmar sig.

Så ser planen ut! Ses vi nånstans?

Senaste blogginläggen

  • Pryltest - Craft Nordlite Ultra / Pure Trail Niclas Bergqvist
    Läs mer
  • Men. Du är väl aldrig sjuk? Andreas Lundblad
    Läs mer
  • Att komma dit man är Malin Tidqvist
    Läs mer
  • 10 månader mot 10 mil - my experience Sara Costa
    Läs mer
Se alla våra Inspiratörer

Löpargrupper

För dig som vill upptäcka nya stigar på hemmaplan - ihop med andra.

Outnorth Trailtour

Vilka är landets bästa traillöpare över säsongen 2024? Vilket är det starkaste teamet? Från stränder, via klippor och fjäll till djupa skogar.

Trails of SWE c/o Dacia

Trails of SWE c/o Dacia är 4 lopp, 4 naturtyper, 4 sätt att uppleva vårt fantastiska land. Och 4 sätt att få använda hela din kapacitet, att våga vara grym.

Guider utrustning

Få hjälp inför ditt köp av skor, pannlampor eller löparryggsäck. I samarbete med Outnorth.

Trailkalendern

På fjället, längs havet, i skogen. Här hittar du alla svenska traillopp i en kalender.

Shop

Snyggkläderna, presentkort och löpargrupperna

Trailrunning Sweden AB
Hästtorget 6, 312 30 Laholm
VAT-nr SE559145416901
Email: [email protected]


Lägger till i kundvagnen

  • x
X
X