Fotouppdrag för Icebug

Vilken dag vi hade förra veckan! Vi var tillbaka i Höga Kusten och Friluftsbyn, men inte för att springa ett lopp den här gången. Istället mötte vi upp med gänget från Icebug som var på plats för att fota kollektionen inför höst/vinter -19, och vi fick agera modeller framför kameran. Roligt, spännande och en lite annorlunda upplevelse!

Icebug var i Höga Kusten under hela förra veckan och bjöd in lite olika personer som fotades under veckans alla dagar. Det bjöds på alla olika väderlekar, så de fick fantastiska förutsättningar för att få visa upp sina nya modeller! Vi kom till Friluftsbyn på onsdagkväll och det var full fart på en gång. Ett gäng var ute och fotograferade löpning i mörker medan vi andra satt inne och började prata om vår resa inom löpningen, varför vi startat Bröderna Backa och vad vi vill förmedla. Vi pratade, tangentbordet smattrade och det var riktigt trevligt. Trots att det kan bli lite spretigt när två engagerade bröder får prata fritt så tror vi att vi fick med det mesta i hur vi tänker kring träning, tid och liv. Det är något ni kommer kunna läsa om senare!

Hela torsdagen tillbringade vi på is, i skogen, på berg och på vägar. Vi höll på till sena eftermiddagen i lätt till kraftigt snöfall och tog bilder. Det var så roligt! Fram och tillbaka, fort och långsamt, med eller mot varandra. Vi gillar konceptet att alla bilder ska vara naturliga och inte påklistrade, och vi hoppas att det syns på resultatet att det var naturligt lekfullt. Gänget bakom kameran gjorde ett grymt bra jobb och gjorde allt avslappnat på en gång, så det kändes många gånger inte ens som en fotografering. Trots att vi aldrig ens träffat dessa människor så kändes det som att vi setts förut. Inga konstigheter, och det var en otrolig härlig egenskap som alla från Icebug hade!

Vi kan säga så mycket som att det händer mycket på skosidan till nästa vinter, och det är mycket bra förbättringar.. Resultatet kommer ni att få se i höst och det ser vi fram emot!

Nöjda och glada efter en hel dag framför kameran!

Liknande inlägg by Bröderna Backa

Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

X
X