HeaderAD

Håll i hatten :)

Håll i hatten för här kommer äntligen ett nytt blogginlägg. Var väldigt länge sedan men nu lagom till att en ny säsong närmar sig med stormsteg så är det väl hög tid att ta tag i det :).

Så jag får väl börja med en kort sammanfattning av vintern. Vintern har varit bra med massa träning en hel del jobb. Träningen här uppe i Idre under vintern har bestått av en hel del skidor men har faktiskt lyckats springa mer än vad jag trodde jag skulle fixa med tanke på all snö och kyla. Sen att jag har lyckats hålla mig frisk och hel under hela vintern är ju inte fel det heller.

Har blivit många timmar här i skidspåren i vinter

Hur ser kommande säsong ut då? Precis som förra säsongen så kommer jag att tävla för Team Billingen X-Trail. Vi kommer att ha samma starka lag vilket verkligen känns roligt. Så jag hoppas och tror att vi kommer få en hel del fina resultat under säsongen. 

Säsongen ser ut att bli hektisk med mycket tävlingar och redan om dryga två veckor så är det dags för säsongens första tävling. Den 7/4 så är det precis som jag gjort dom två senaste säsongerna dags att starta upp tävlingsåret med Åda Wildboar. 

Åda Wildboar är en av mina favorittävlingar, Ett fantastiskt trevligt arrangemang med en bana som jag verkligen gillar. Och i år får vi dessutom njuta av banan fem gånger då det för första gången kommer vara en varvbana på 12 km. Banan är inte den mest kuperade som vi kommer springa under säsongen men det är en sjukt tuff bana med små backar upp och ner hela tiden och där man aldrig kan slappna av av utan hel tiden ha koll på vart man sätter fötterna. Tidigare år har ultra-klassen startan med en lång löpning på en vandringsled som varit ganska lätt för att sedan avsluta med ett varv på banan där vi nu ska springa 5 varv. Så detta kommer definitivt bli den tuffaste upplagan av tävlingen. 

Här är markeringen som vi kommer att följa den 7/4

Känslan inför första tävlingen för året är precis som alltid en blandning av nervositet, glädje och en oro för hur kroppen har svarat på alla timmar som man har lagt in i träningen under vintern.

Så där då är första blogginlägget ute och nu lovar jag att det inte ska ta lika lång tid till nästa gång :).

Liknande inlägg by Kalle Andersson

Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

X
X