Leva som jag lär och decemberpepp

Nu är det upp till bevis och leva som jag lär! Utbildningen är klar och jag är redo att hjälpa andra nå sin fulla potential gällande träning. Wiiii! Så skönt att ha fått min licens. MEN lärandet fortsätter..varje dag. Bara på en dryg vecka har jag träffat fler olika människor med helt olika kroppar, rörelsemönster, förutsättningar och mål. Verkligheten finns inte i något facit utan jag måste ta alla bitarna och djupdyka ner i olika böcker för att känna mig säker på min sak. Det kan vara nerverna eller så är det min vilja att vara perfektionist i mitt yrke. Det sätter också en viss press på hur jag själv tränar. Jag tror att jag är frisk från förkylning och allt sånt och har kommit igång någorlunda med styrketräningen. Känningar i knän och ljumskar gör att jag vill fortsätta bygga styrka innan jag går ut o gör något dumt.

 

Jag håller på att lägga upp en träningsplan för mig själv och grundläggande styrka, pre-/rehab och rörlighet är fokus nu först. Inte stressa över dålig löpträning utan bara låta det vara just nu.

 

Efter måndag kommer jag nog vara peppad till max att ge mig ut i decembermörkret dock. Fixar och donar lite runt ett event för att promota Åre Extreme Challenge till nyfikna göteborgare. Jag vet ju vad det handlar om eftersom jag både varit med som deltagare och som funktionär men jag har inte fått in anmälan till 2019 än trots att det är ett av mina mål för året. Det väntar en magnetröntgen av min vänstra axel dagen efter och när jag vet vad den säger så är det dags att välja klass…. Skall det bli hela banan med paddling på Åre sjön eller bara Run n Bike? Just nu finns inte en tanke på paddling eftersom jag inte kan använda axeln normalt ännu mindre belasta den. Kanske inte ens kommer gå att cykla….. då får jag väl vara funktionär igen och ta som mål att klämma in bra träning den veckan istället. Men nu skall jag inte gå händelserna i förväg. Event, pepp, anmälan, träning…

Liknande inlägg by Karin Ådale

Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

X
X