HeaderAD

Stekhet uppladdning

På lördag så är det äntligen dags får årets första tävling. Som jag har väntat hela vintern, laddad och tränat för att vara i så bra form som möjligt för att kunna prestera när det väl är dags.

Men så blir det ju aldrig som man tänkt sig riktigt. Vaknade helt plötsligt förra helgen med feber och mådde allmänt riktigt dåligt.
Men tanken är ju som alltid när sånt händer, Jag blir ju aldrig sjuk, I morgon mår jag bra igen. Men så var det inte denna gången. Det är först nu som jag har kunnat börja röra på igen. Men nu känns det helt ok och jag hoppas att jag på Lördag är helt frisk och förbered för att ta mig an dom där 60 kilometrarna.

Men nu är det färdiggnällt om hur jag har mått och istället dags att se fram mot helgens äventyr. För ett äventyr är vad jag väntar mig att det kommer bli i helgen. Ett äventyr där det kommer att krävas att man kan gräva ordentligt djupt i ”i´viljebrunnen” om man ska kunna prestera  tillräckligt bra för att kunna vara med och slåss om en bra placering.

Så tiden fram till tävlingen kommer bara bestå av lätta lugna pass och massa vila för att ha så mycket krafter både fysiskt och mentalt när startskottet går på lördag morgon kl 06:00.

Så här jobbigt har jag på mina träningar nu 🙂

Vill man ha koll på mig och mina lagkamrater före, efter och hur det gick under loppet så följ mig gärna på instagram på @Kallea1 eller lagets sida på Facebook @teambillingenxtrail.

Liknande inlägg by Kalle Andersson

Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

X
X